Actie Brandhout winter 2022 – 2023

Afgelopen winter was met name voor de mensen in Moldavië en Armenië erg zwaar. In Moldavië stegen de prijzen van voedsel en brandstof met ruim 1/3 t.o.v. 2021! Bovendien zorgde de toestroom van vluchtelingen uit Oekraïne voor extra druk op de bevolking. Daarom was het brandhoutproject meer nodig dan ooit.

Lees meer

Actie Veld Vol Voedsel 2021

Het was overweldigend hoeveel donateurs in 2021 het project Veld Vol Voedsel van Mensenkinderen hebben gesteund. We zijn u hiervoor heel erg dankbaar! Want mede door uw financiële bijdrage konden wij snel met dit project van start gaan.

Lees meer

Actie brandhout winter 2020—2021

Het is voor ons verbazingwekkend hoe brandhout het leven van gezinnen kan veranderen en mensen weer hoop en vertrouwen in de toekomst kan geven. Samen met de plaatselijke kerken en vele vrijwilligers hebben we 1.598 arme gezinnen van brandhout of briketten kunnen voorzien. Dat zijn 360 gezinnen meer dan vorig jaar! Een ongelooflijk groot geschenk voor deze mensen.

Lees meer

Actie SOS (Corona) Noodhulppakketten

In het voorjaar van 2020 werden we geconfronteerd met het corona-virus. Het virus hield de hele wereld in z’n greep. Een groot aantal mensen in zwakke en kwetsbare landen kwamen in grote problemen. Arme en kwetsbare mensen waren de wanhoop nabij omdat ze te maken kregen met honger.

Daarom zijn we de SOS-noodhulpactie gestart.

Lees meer

Actie brandhout winter 2019—2020

Het is voor ons verbazingwekkend hoe brandhout het leven van gezinnen kan veranderen en mensen weer hoop en vertrouwen in de toekomst kan geven. Samen met plaatselijke kerken en vele vrijwilligers hebben we 1.238 arme gezinnen van brandhout kunnen voorzien. Een ongelooflijk groot geschenk voor deze mensen.

Lees meer