Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Nora Mirumyan

Mevrouw Nora is 83 jaar en woont samen met haar zus Albina. Het huis waarin ze wonen is eenvoudig en heeft weinig voorzieningen. Mevrouw Nora gebruikt veel medicijnen voor haar bloeddruk.
Lees meer

Albina Mirumyan

Mevrouw Albina is 74 jaar en ze woont samen met haar zus. Mevrouw Albina is netjes, maar haar gezondheid is zwak en ze heeft veel uitgaven aan medicijnen wat een zware last op haar legt.
Lees meer

Rubik Stepanyan

Meneer Rubik is 74 jaar en hij is tweedegraads gehandicapt. Hij heeft een beroerte gehad waardoor hij slecht loopt en moeilijk kan spreken. In hun tuin zorgt hij voor de tomaten en appelbomen.
Lees meer

Anna Melqonyan

Mevrouw Anna is 66 jaar en al 30 jaar getrouwd met meneer Loris. Het echtpaar is ondanks de zorgen erg optimistisch, blij, humoristisch, ze houden van elkaar, ze zijn belezen en ze danken God voor alles.
Lees meer

Margarita Hayrapetyan

Mevrouw Margarita is 68 jaar en vrolijke, intellectuele, gezellige dame. Ze brengt haar dagen door in het dagcentrum waar ze andere mensen ontmoet en leuke activiteiten onderneemt. Ze is nooit getrouwd en heeft geen kinderen.
Lees meer

Hripsime Khachikyan

Mevrouw Hripsime is 58 jaar en getrouwd met meneer Levon. Ze hebben twee zoons gekregen waarvan één zoon gehandicapt is. Mevrouw Hripsime zorgt voor haar zoon, haar man en het huishouden.
Lees meer