Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Sargis Khachatryan Anushavan

Meneer Sargis is 65 en getrouwd. Hun zoon is in de oorlog van 2020 om het leven gekomen en hier heeft het echtpaar veel verdriet van. Hun zoon zorgde voor hen en nu moeten ze samen verder.
Lees meer

Muraz Sultanyan Kolik

Meneer Muraz is 64 jaar en op zeer jonge leeftijd getrouwd met mevrouw Doman. Het echtpaar heeft mentale problemen en hebben hierdoor het stukje land bij hun huis niet kunnen bebouwen.
Lees meer

Gulnaz Sultanyan Kolik

Mevrouw Gulnaz; 68 jaar heeft een hernia en ze kan geen zwaar werk meer doen. Ze is erg verdrietig dat ze geen contact meer heeft met haar kinderen en kleinkinderen.
Lees meer

Shirin Tamoyan Darman

Meneer Shirin is 69 en getrouwd met mevrouw Gulnaz. Ze hebben vier dochters maar zij wonen met hun gezinnen in het buitenland. Ze leven van een klein pensioen en de opbrengst uit de kas.
Lees meer

Vardanush Sonayan

Mevrouw Vardanush 83 jaar en een blij, actief, gastvrij en vriendelijke vrouw. Ze is weduwe en heeft kinderen en kleinkinderen die haar bezoeken en helpen met het werk in de tuin.
Lees meer

Gayane Stepanyan

Mevrouw Gayane is 70 jaar en getrouwd met Rubik. Vele jaren hebben ze het samen kunnen redden, maar door ziekte is het moeilijk om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Planten zijn haar hobby.
Lees meer