Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Gulnaz Sultanyan Kolik

Mevrouw Gulnaz; 68 jaar heeft een hernia en ze kan geen zwaar werk meer doen. Ze is erg verdrietig dat ze geen contact meer heeft met haar kinderen en kleinkinderen.
Lees meer

Shirin Tamoyan Darman

Meneer Shirin is 69 en getrouwd met mevrouw Gulnaz. Ze hebben vier dochters maar zij wonen met hun gezinnen in het buitenland. Ze leven van een klein pensioen en de opbrengst uit de kas.
Lees meer

Vardanush Sonayan

Mevrouw Vardanush 83 jaar en een blij, actief, gastvrij en vriendelijke vrouw. Ze is weduwe en heeft kinderen en kleinkinderen die haar bezoeken en helpen met het werk in de tuin.
Lees meer

Olya Hovhannisyan

Mevrouw Olya is 74 jaar en ze woont samen met haar zoon; die gehandicapt is. Mevrouw Olya heeft veel meegemaakt in haar leven en heeft jarenlang voor haar zieke man en gezin gezorgd.
Lees meer

Gayane Stepanyan

Mevrouw Gayane is 70 jaar en getrouwd met Rubik. Vele jaren hebben ze het samen kunnen redden, maar door ziekte is het moeilijk om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Planten zijn haar hobby.
Lees meer