Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – januari 2023

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Milena Shaboyan

Milena is 8 jaar en woont in een groot gezin. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Milena houdt van tekenen en wil graag kunstenares worden.

Lees meer

Karen Ghukasyan

Karen is 12 jaar en vormt samen met zijn twee broers en moeder een gezin. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Karen houdt van muziek en is erg zorgzaam.

Lees meer

Ashot Melkumyan

Ashot is 8 jaar en hij vormt met zijn ouders, oma en 7 broers en zussen een groot gezin. Het lievelingsvak van Ashot op school is tekenen en in zijn vrije tijd speelt hij graag met zijn broers en zusje.

Lees meer

Yelena Melkumyan

Yelena is twee jaar en het lievelingetje thuis. Ze is het enige meisje in het gezin met zeven jongens. Het gezin leeft van een uitkering en ze hebben drie koeien en kalfjes.

Lees meer

Narek Mkrtumyan

Narek is zeven jaar en hij wil later graag soldaat worden. Hij is erg zorgzaam voor zijn familie, vooral voor zijn zusje, oma en moeder. Hij zegt, “ik ben hun beveiliger”.

Lees meer

Elen Hovhannisyan

Elen Hovhannisyan is 12 jaar en ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is overleden. Elen gaat met veel plezier naar school en haalt goede prestaties.

Lees meer