Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Lusine Petrosyan

Lusine is vier jaar en vormt samen met haar broertje Zohrab en haar ouders een gezin. Lusine is een vrolijk meisje en helpt haar moeder graag. Ze luistert ook graag naar de gedichten en
bijbelverhalen die haar moeder voorleest. Lusine speel graag met haar broertje en houd van tekenen en fietsen.

Lees meer

Mariam Matevosyan

Mariam Matevosyan is bijna 12 jaar. Haar vorige sponsor is gestopt en ze is nu op zoek naar een nieuwe sponsorouder. Haar familie bestaat uit vijf volwassenen en vijf kinderen. Opa en oma en een oom wonen bij hun. De woning verkeerd in slechte staat. Met nauwelijks een inkomen is het lastig om dagelijks voedsel te kunnen kopen voor de kinderen.

Lees meer

Andrey Khudoyan

Andrey is vier jaar oud en gaat niet naar de peuterspeelzaal omdat deze niet in het dorp aanwezig is. Andrey wil later politieagent worden en is een gezond en gehoorzaam jongetje. Hij komt uit een groot gezin met zussen, ouders, grootouders en een oom. Niemand in het gezin heeft vast werk. Ze leven van de landbouw en de tuin.

Lees meer

Abraham Movisyan

Abraham is drie jaar en samen met zijn ouders, grootouders en zusje vormt hij een gezin. Zijn moeder zorgt voor de kinderen; Abraham en zijn zusje Tamara zijn nog erg jong. Overgrootmoeder woont ook nog bij het gezin omdat ze gezondheidsproblemen heeft. Abraham is een lief en gezond jongetje.

Lees meer

Arman Margaryan

Arman Margaryan is 11 jaar oud. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsorouder nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Arman zit in de 6e klas en in zijn vrije tijd schaakt hij graag. Hij houdt er ook van om buiten met zijn vrienden te voetballen. Het gezin heeft geen stabiel inkomen waardoor het soms lastig is om rond te komen.

Lees meer

Narek Kirakosyan

Narek is 6 jaar en met zijn ouders en zusje vormt hij een gezin. Hun woonomstandigheden zijn redelijk omdat ze wonen in een huis dat gebouwd is door een liefdadigheidsorganisatie. Dit huis moet wel worden afbetaald, samen met de kosten voor voedsel, kleding en middelen die nodig zijn voor de akkerbouw blijft er weinig geld per maand over.

Lees meer