Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Robert Hakobyan

Robert is nog maar drie jaar en samen met zijn zusje en ouders woont hij in een donker en vochtig huis. Robert is een beweeglijk kind en hij is dol op zijn kleine zusje Susanna.
Lees meer

Mane Ordoyan

Mane is 8 jaar en ze zit in de derde klas. Ze speelt graag met haar zus en ze helpt haar moeder. Ze vindt het leuk om mee te helpen met koken. Ook helpt ze haar broertje met zijn huiswerk.
Lees meer

Gor Tigranyan

Gor is 7 jaar en een actieve, levendige en slimme jongen. Hij helpt zijn vader graag in de tuin is en zijn moeder met het huishouden. Hij vindt het leuk om naar de winkel te gaan.
Lees meer

Natali Onanyan

Natali Onanyan is 6 jaar oud en samen met haar ouders, opa en oma en 4 zussen vormt ze een gezin. Natali is actief en slim en ze vindt het leuk om te tekenen en tijd met haar vader door te brengen.
Lees meer

Karen Stepanyan

Karen is 7 jaar en hij is trots op zijn vader die militair is geweest. Hij wil ook graag een dappere soldaat worden. Zijn vader is in de oorlog gewond geraakt en gehandicapt.
Lees meer