Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Ilya Tamamyan

Ilya is nog maar 2 jaar en groeit samen met zijn zus bij zijn ouders op. Hij is nog te jong om naar school te gaan en brengt zijn tijd thuis door. Hij houdt van tekenen en voorlezen.

Lees meer

Ashot Davidyan

Ashot is 7 jaar, hij zit in de 3e klas en hij kan goed leren. Zijn lievelingsvakken zijn: wiskunde, moedertaal en Russisch. Hij speelt graag met zijn vrienden en hij houdt van dieren.

Lees meer

Ovsanna Azatyan

Ovsanna is 5 jaar en gaat naar de kleuterschool. Ze leert er letters, cijfers, sport, veel liedjes en gedichten en ze is ook bezig met schilderen. Ovsanna houdt ervan om nieuwe dingen te leren.

Lees meer

Anahit Azatyan

Anahit is 3 jaar oud en gaat naar de kleuterschool waar ze veel gedichtjes en liedjes leert. Anahit is een lief en sociaal meisje en kan ook nog eens prachtig zingen.

Lees meer

Nare Galstyan

Nare is 8 jaar en ze zit in de 4e klas. Ze houdt van piano spelen, dansen, tekenen en kleding ontwerpen. Ze zou graag naar de muziek- en de dansschool gaan. Nare heeft een gezichtsprobleem.

Lees meer

Levon Malkhasyan

Levon is 4 jaar en hij gaat niet naar de kleuterschool omdat hij hier niet kon wennen. Levon is een, gezond, actief en levendig jongetje. Hij speelt graag met de buurkinderen en gaat graag met anderen om.

Lees meer