Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Razmik Torosyan

Razmik is 8 jaar en schilderen is zijn hobby. Hij droomt ervan een eigen fiets te hebben en naar schilderlessen te gaan. Helaas hebben zijn ouders hier niet de financiële middelen voor. Razmik is een gezonde en actieve jongen.

Lees meer

Rima Malkhasyan

Rima is 6 jaar oud en ze houdt van tekenen. Ze is een rustig meisje en werkt hard op school. Haar moeder ontdekte problemen bij haar en ze zijn naar de dokter gegaan. Het blijkt dat ze slecht hoort en ze zal verder onderzocht worden.

Lees meer

Lusine Hovakimyan

Lusine is 3 jaar en ze gaat met veel plezier naar de kleuterschool. Ze kan al tellen, zelfs in het Engels. Samen met haar ouders en zussen wonen ze in een soort van wagon waar de woonomstandigheden slecht zijn.

Lees meer

Albert Torosyan

Albert is net 5 jaar geworden en hij is een levendig en gezond kind. Hoewel hij nog jong is kan hij al gedichten voordragen die hij van zijn broer en zus leert. De ruimte waarin ze wonen is vochtig en heeft geen voorzieningen.

Lees meer

Volodia Muradyan

Volodia is 10 jaar en de oudste in het gezin. Samen met zijn broertjes en zusje groeit hij op bij zijn ouders die mentale problemen hebben. Gelukkig kan oma in het gezin bijspringen en zorgt ze voor haar kleinkinderen.

Lees meer