Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Narek Kirakosyan

Narek is 6 jaar en met zijn ouders en zusje vormt hij een gezin. Hun woonomstandigheden zijn redelijk omdat ze wonen in een huis dat gebouwd is door een liefdadigheidsorganisatie. Dit huis moet wel worden afbetaald, samen met de kosten voor voedsel, kleding en middelen die nodig zijn voor de akkerbouw blijft er weinig geld per maand over.

Lees meer

Marine Fidanyan

Marine is vijf jaar oud en speelt het allerliefst met haar zusje Juliëtta van drie.  Marine is bijziend en draagt daarom een bril. De beide zusjes zijn gezond. Het gezin leeft van de aardbeienoogst die ze verkopen. Een deel van dit inkomen wordt gebruikt voor mest en irrigatiewater, waardoor er niet voldoende inkomen overblijft om van te leven.

Lees meer

Juliëtta Fidanyan

Juliëtta is drie jaar oud en houdt van spelen; het liefst met poppetjes en haar zus Marine is haar speelvriendinnetje. Het gezin Fidanyan bestaat uit de ouders, hun twee dochters en opa en oma. Ze leven van de aardbeienoogst, maar dit levert niet voldoende inkomen op om het hele jaar van te kunnen leven.

Lees meer

Max Arakelyan

Max is twee jaar oud en de jongste thuis waardoor hij van zijn broers, ouders en oma veel aandacht krijgt. Het gezin woont met oma in één huis. Het huis moet opgeknapt worden, maar de financiële middelen hebben ze niet. Het gezin leeft van de landbouw en veeteelt. Vader is herstellende van een rughernia. Gelukkig zijn de kinderen gezond.

Lees meer

Daniël Badoyan

Daniël Badoyan is 9 jaar oud. Nadat zijn sponsorouder is gestopt is hij op zoek naar een nieuwe sponsor. Samen met zijn moeder en zijn broertje woont hij in een huurhuis met erg oude meubelen. Daniël is gezond en actief en houdt erg van wielrennen. Hij gaat met plezier naar school en wil later agent worden.

Lees meer