Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Benik Karapetyan

Benik is 12 jaar en de oudste in het gezin. Hij is erg zorgzaam naar zijn broertjes en zusje en hij helpt zijn moeder graag met hun verzorging. Hij wil graag een beroemde voetballer worden.
Lees meer

Lidya Danielyan

Lidya is 12 jaar en op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Lidya heeft sinds haar geboorte cerebrale parese, maar ze is een vrolijke meid die het goed doet op school.
Lees meer

Elen Melyan

Elen Melyan is tien jaar oud en ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Elen houdt van tekenen en op school is Armeens haar lievelingsvak.
Lees meer

Aram Amiryam

Aram is 14 jaar en is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Aram doet dit jaar examen en in zijn vrije tijd schildert hij graag.
Lees meer

Nare Antonyan

Nare is nog maar 5 jaar oud en gaat naar de kleuterschool. Haar allerbeste vriendin is Sona en later als ze groot is wil ze een goed persoon zijn en anderen helpen.
Lees meer

Narek Melkumyan

Narek is 12 jaar en zijn lievelingsvak op school is zijn moedertaal Armeens. Het zit in de 6de klas. In zijn vrije tijd speelt hij graag met zijn broers. Hij heeft er 6 en één zusje.
Lees meer