Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Edmon Ghalatyan

Edmon Ghalatyan is 4 jaar oud. Hij groeit op in een gezin dat bestaat uit 8 personen. Met zijn allen wonen en leven ze in 1 kamer in een speciale opvang in Yerevan. Met maar een klein vast inkomen heeft dit gezin hulp nodig om te kunnen overleven.

Lees meer

Inga Ghalatyan

Inga Ghalatyan is 9 jaar oud. Zij groeit op in een gezin dat bestaat uit 8 personen. Met zijn allen wonen en leven ze in 1 kamer in een speciale opvang in Yerevan. Met maar een klein vast inkomen heeft dit gezin hulp nodig om te kunnen overleven.

Lees meer

Mane Ghalatyan

Mane Ghalatyan is 8 jaar oud. Ze groeit op in een gezin dat bestaat uit 8 personen. Met zijn allen wonen en leven ze in 1 kamer in een speciale opvang in Yerevan. Met maar een klein vast inkomen heeft dit gezin hulp nodig om te kunnen overleven.

Lees meer

Monika Ghalatyan

Monika Ghalatyan is 6 jaar oud. Zij groeit op in een gezin dat bestaat uit 8 personen. Met zijn allen wonen en leven ze in 1 kamer in een speciale opvang in Yerevan. Met maar een klein vast inkomen heeft dit gezin hulp nodig om te kunnen overleven.

Lees meer

Arevik Onanyan

Arevik Onanyan is 7 jaar oud. Samen met haar ouders en 3 zusjes wonen ze in een tweekamer appartement in Yerevan. Het huis is vochtig en de kinderen zijn vaak ziek. Het kleine salaris van de vader gaat bijna in zijn geheel op aan de huur en daardoor heeft dit gezin het moeilijk om alle monden goed te voeden.

Lees meer

Natali Onanyan

Natali Onanyan is 2 jaar oud. Samen met haar ouders en 3 zusjes wonen ze in een tweekamer appartement in Yerevan. Het huis is vochtig en de kinderen zijn vaak ziek. Het kleine salaris van de vader gaat bijna in zijn geheel op aan de huur en daardoor heeft dit gezin het moeilijk om alle monden goed te voeden.

Lees meer