Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Diana Nazlukhanyan

Diana Nazlukhanyan (7) woont samen met haar ouders en haar zusje Lusine (11) die een groeiafwijking heeft aan haar linkerhand. Zij moet hiervoor bijna ieder jaar een operatie ondergaan. Het gezin heeft hiervoor geld moeten lenen en zonder vast werk en een vast inkomen hebben ze het heel zwaar.

Lees meer

Tamara Bakhshyan

Tamara Bakhshyan (2) groeit op in een groot gezin wat bestaat uit 11 personen. Ze wonen en leven met zijn allen in een 3 kamer appartement. Ze heeft nog geen besef van alle zorgen in dit gezin. Haar vader en oma zijn ziek. En alleen haar grootvader en oom hebben af en toe een klein inkomen als dagloner.

Lees meer

Alex Harutyunyan

Alex Harutyunyan (7) woont met zijn ouders en drie broers in de stad Abovyan. Zijn grootmoeder is overleden aan darmkanker. Om behandelingen voor haar te kunnen betalen heeft het gezin toen grote schulden moeten maken. Met als gevolg dat het gezin nu grote moeite heeft om te kunnen overleven.

Lees meer

Edgar Nazlukhanyan

Edgar Nazlukhanyan is 6 jaar oud. Vlak na zijn geboorte bleek dat hij slechthorend is. Toen hij 6 maanden oud was had hij al gehoorapparaten. Edgar kreeg revalidatiebehandeling, ging naar fysiotherapie en ergotherapie, maar omdat ze geen goede resultaten hadden, werden ze gestopt. Er is bij hem een ontwikkelingsachterstand (microcefalie) vastgesteld.

Lees meer

Ashot Nazlukhanyan

Ashot Nazlukhanyan is 8 jaar oud. Samen met zijn jongere gehandicapte broer, ouders en opa en oma woont hij op de eerste verdieping van een oud huis. Zijn broer hoort niet, spreekt niet, en loopt moeilijk. Ook heeft hij een ontwikkelingsachterstand. Ashot helpt zijn moeder bij de zorg voor zijn broer.

Lees meer

Sargis Ghazaryan

Sargis Ghazaryan (8) woont alleen samen met zijn moeder in klein appartement in Yerevan. Zijn vader is overleden toen hij 4 jaar oud was. De meubels zijn oud maar gelukkig wel schoon. Geld om ze te vervangen is er niet.

Lees meer