Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Anna Hovhannisyan

Anna is 8 jaar oud en komt uit een groot gezin. Samen met haar ouders, 3 broers en opa en oma woont ze in een huis. De woonomstandigheden van het gezin zijn slecht. Ze leven van de opbrengsten uit de tuin en wanneer de oogst goed is proberen ze wat te verkopen. Wanneer vader terugkomt uit de oorlog hoopt het gezin een uitkering aan te kunnen vragen.

Lees meer

Daniël Badoyan

Daniël Badoyan is 9 jaar oud. Nadat zijn sponsorouder is gestopt is hij op zoek naar een nieuwe sponsor. Samen met zijn moeder en zijn broertje woont hij in een huurhuis met erg oude meubelen. Daniël is gezond en actief en houdt erg van wielrennen. Hij gaat met plezier naar school en wil later agent worden.

Lees meer

Yelena Hakobyan

Yelena is 8 jaar en het jongste kind in het gezin. Ze gaat graag naar school en doet haar best om goede cijfers te halen. Ze houdt van lezen, tekenen en naar muziek luisteren. Haar ouders proberen zo goed mogelijk voor het gezin te zorgen. Dit is soms erg mogelijk omdat vader geen vast salaris heeft en er zijn gezondheidsproblemen in dit gezin.

Lees meer

Milena Hakobyan

Milena is 9 jaar en gaat graag naar school. Elke dag maakt ze trouw haar huiswerk en later wil ze arts of pianist worden. Ze houdt van tekenen, haar moeder helpen en koken. Er zijn zorgen in dit gezin vanwege de gezondheidsproblemen van moeder en broer Vladimir. Er zijn onvoldoende financiële middelen om deze problemen op te lossen.

Lees meer

Davit Abrahamyan

Davit Abrahamyan is 7 jaar oud. Nadat zijn sponsorouder is gestopt is hij op zoek naar een nieuwe sponsor. Hij groeit op in een groot gezin dat bestaat uit 8 personen. Ze hebben een zwaar auto-ongeluk gehad waardoor zijn beide ouders en zijn opa en oma allemaal gezondheidsproblemen hebben.

Lees meer