Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Mareia Shakhnazaryan

Mareia Shakhnazaryan (13) is sinds oktober 2016 in het kindsponsoring project opgenomen. Helaas moest haar sponsor recent stoppen. We zoeken een nieuwe sponsor voor haar omdat we graag de maandelijkse steun aan haar willen voortzetten.

Lees meer

Eric Ohanov

Eric Ohanov is 7 jaar en woont met zijn ouders en drie broers in de stad Abovyan in de regio Kotayk. Eric zit in de eerste klas en wil graag officier bij de politie worden. Hij is erg verlegen en hij houdt zoveel van zijn familie dat hij hen nooit verdrietig wil zien.

Lees meer

Daniel Ohanov

Daniel Ohanov is 4 jaar en woont met zijn familie in de stad Abovyan. Daniel gaat graag naar de kleuterschool waar hij leert zingen en dansen. Daniel is erg stil en houdt van het spelen met dieren. Hij wil graag tandarts worden en hij oefent dit alvast op de tanden van zijn speelgoeddieren.

Lees meer

David Petrosyan

David Petrosyan, 8 jaar woont met zijn ouders, zus en vier broers in het dorpje Arzni. De familie leeft onder slechte sociale omstandigheden. David gaat graag naar school en houdt van rekenen en aardrijkskunde.

Lees meer