Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Samvel Sargsyan

Samvel is 12 jaar en hij wil later chef-kok worden. Samen met zijn ouders, broers, zusje, opa en oma vormt hij een gezin. Hij houdt van lezen en Samvel is een lieve en vrolijke jongen.
Lees meer

Ani Poghosyan

Ani is bijna 2; ze is een sociaal en opgewekt kind. Ze gaat niet naar de kleuterschool en brengt haar dagen thuis door. Het is moeilijk voor dit grote gezin om goed in de behoeften te voorzien.
Lees meer

Aram Ter-Harutyunyan

Aram is 2 jaar en hij is het jongste in het gezin. Aram is een slim kind en hij bezorgt niemand problemen, integendeel, hij maakt ze blij, hij is altijd thuis.
Lees meer

Lilit Chlghatyan

Lilit is 6 jaar oud en ze is een actief meisje. Ze vindt het leuk om op de foto te gaan. Ze wil graag kapper worden en ze vindt het erg leuk om spelletjes te spelen.
Lees meer

Argishti Azatyan

Argisthi is 5 jaar en in het nieuwe schooljaar gaat hij naar school en hij heeft hier erg veel zin in. In de toekomst wil hij graag voetballer worden. Op de foto heeft hij waterpokken.
Lees meer

Marianna Zaqaryan

Marianna is 8 jaar en de oudste in het gezin met drie kinderen. Marianna houdt van tekenen en ze helpt haar moeder graag in het huishouden. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor.
Lees meer