Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Milena Sahakyan

Milena is 6 jaar oud. sinds 2018 was zij opgenomen in het sponsorproject. Recentelijk heeft haar sponsor wegens persoonlijke omstandigheden moeten stoppen, maar we willen graag de hulp aan haar kunnen voortzetten.

Lees meer

Anahit Bakhshyan

Ananit Bakhshyan (10) groeit op in een groot gezin wat bestaat uit 11 personen. Ze wonen en leven met zijn allen in een 3 kamer appartement. De vader en de oma van Anahit zijn ziek. Alleen haar grootvader en oom hebben af en toe een klein inkomen als dagloner.

Lees meer

Arevik Onanyan

Arevik Onanyan is 7 jaar oud. Samen met haar ouders en 3 zusjes wonen ze in een tweekamer appartement in Yerevan. Het huis is vochtig en de kinderen zijn vaak ziek. Het kleine salaris van de vader gaat bijna in zijn geheel op aan de huur en daardoor heeft dit gezin het moeilijk om alle monden goed te voeden.

Lees meer

Natali Onanyan

Natali Onanyan is 2 jaar oud. Samen met haar ouders en 3 zusjes wonen ze in een tweekamer appartement in Yerevan. Het huis is vochtig en de kinderen zijn vaak ziek. Het kleine salaris van de vader gaat bijna in zijn geheel op aan de huur en daardoor heeft dit gezin het moeilijk om alle monden goed te voeden.

Lees meer