Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Vazgen Budaghyan

Vazgen Budaghyan 4 jaar oud. Drie jaar geleden is de moeder van hem en zijn zusje Elina overleden. Zijn vader werkt als dagloner is de bouw. Hij heeft een klein en onregelmatig inkomen. De grootmoeder helpt nu mee om voor de kinderen te zorgen.

Lees meer

Elina Budaghyan

Elina Budaghyan 6 jaar oud. Drie jaar geleden is de moeder van Elina en haar jongere broertje overleden. Haar vader werkt als dagloner is de bouw. Hij heeft een klein en onregelmatig inkomen. De grootmoeder helpt nu mee om voor de kinderen te zorgen.

Lees meer

Margarita Khojayan

Margarita Khojayan is 5 jaar oud en groeit op in een groot gezin dat bestaat uit 7 personen. Haar vader werkt als bouwvakker en het gezin heeft moeite om maandelijks rond te komen.

Lees meer

Satenik Mkrtchyan

Satenik Mkrtchyan is 3 jaar oud. Haar vader werkt als bouwvakker in Rusland, en is ieder jaar meerdere maanden afwezig.. De grootouders wonen bij het gezin in en binnenkort krijgt ze een broertje of zusje.

Lees meer

Bella Karakhanyan

Bella Karakhanyan is 4 jaar oud. Haar familie bestaat uit 7 personen en haar vader is sinds kort naar Rusland gegaan om daar in de constructiebouw te gaan werken. Ze heeft een jonger broertje maar die kan vanwege gezondheidsproblemen nog niet naar school.

Lees meer

Abina Budaghyan

Abina Budaghyan is 6 jaar en woont op dit moment alleen samen met haar moeder en haar broertje. Haar vader en oudste broer zijn in Rusland om te werken. Haar oudste zus volgt in Yerevan een opleiding en woont bij een tante.

Lees meer

Natalie Khachyan

Natalie Khachyan (9) is de jongste in een gezin van 5 personen. Haar ouders hebben beiden geen vast werk en met een maandelijkse toelage van 68 euro heeft het gezin moeite om te overleven.

Lees meer

Naira Budaghyan

Naira Budaghyan is 3 jaar oud. Ze gaat al wel naar de kleuterschool maar heeft nog moeite met praten. Het gezin bestaat uit 6 personen. Haar vader heeft geen vast werk en het enige vaste inkomen (92 euro per maand) komt van haar grootvader die leraar is op school.

Lees meer