Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Zivan Petrosyan

Zivan Petrosyan, 5 jaar woont met zijn familie in het dorpje Arzni. Zivan is een rustige jongen, maar wanneer zijn broers uit school thuiskomen kan hij erg ondeugend zijn. Hij gaat niet naar de kleuterschool omdat deze te ver van huis vandaan is.

Lees meer

David Petrosyan

David Petrosyan, 8 jaar woont met zijn ouders, zus en vier broers in het dorpje Arzni. De familie leeft onder slechte sociale omstandigheden. David gaat graag naar school en houdt van rekenen en aardrijkskunde.

Lees meer

Diana Nazlukhanyan

Diana Nazlukhanyan is 7 jaar en woont samen met haar ouders en haar zusje, die een groeiafwijking heeft aan haar linkerhand. Door medische kosten en zonder vast werk en inkomen heeft het gezin het zwaar.

Lees meer

Tamara Bakhshyan

Tamara Bakhshyan is 2 jaar groeit op in een groot gezin. Ze heeft nog geen besef van alle zorgen in dit gezin. En alleen haar grootvader en oom hebben af en toe een klein inkomen als dagloner.

Lees meer

Alex Harutyunyan

Alex Harutyunyan is 7 jaar en woont met zijn ouders en drie broers. Het gezin heeft grote schulden moeten maken voor behandeling van de zieke grootmoeder. Ze hebben grote moeite om te kunnen overleven.

Lees meer