Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Narek Petrosyan

Narek is tien jaar en zit in de vierde klas. Op school haalt hij goede cijfers en hij krijgt les in veel verschillende vakken. Hij zit op voetbal waar hij de keeper is. Hij voetbalt graag met zijn broer Hamlet. De broers zijn echte kameraden nu ze hun vader in de oorlog hebben verloren. Narek mag ook graag een potje schaken met zijn broer.

Lees meer

Hamlet Petrosyan

Hamlet is twaalf jaar en zit in de zevende klas. Zijn lievelingsvak is wiskunde en hij wil later graag programmeur worden. Hamlet is zijn vader in de oorlog verloren en hij mist hem heel erg. Hij bidt tot God dat Hij het land vrede schenkt en dat geen enkel kind zijn vader of moeder kwijtraakt door een oorlog. Met zijn broer, moeder en oma vormt hij een gezin.

Lees meer

Arsen Khachatryan

Arsen Khachatryan is 13 jaar en samen met zijn ouders, broer en broertje vormt hij een gezin. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsorouder nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Arsen gaat graag naar school en zijn lievelingsvakken zijn Armeens en scheikunde. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en speelt hij met zijn vrienden.

Lees meer

Erik Martirosyan

Erik is 10 jaar en de jongste in het gezin. Samen met zijn ouders, zus en broer woont hij in een oud en nat huis. Er is de laatste tijd weinig onderhoud aan het huis gepleegd. Erik is een slimme jongen en gaat graag naar school. Hij wil landbouwer worden en doet goed zijn best op school om een goede toekomst te hebben.

Lees meer

Arman Margaryan

Arman Margaryan is 11 jaar oud. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsorouder nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Arman zit in de 6e klas en in zijn vrije tijd schaakt hij graag. Hij houdt er ook van om buiten met zijn vrienden te voetballen. Het gezin heeft geen stabiel inkomen waardoor het soms lastig is om rond te komen.

Lees meer

Narek Kirakosyan

Narek is 6 jaar en met zijn ouders en zusje vormt hij een gezin. Hun woonomstandigheden zijn redelijk omdat ze wonen in een huis dat gebouwd is door een liefdadigheidsorganisatie. Dit huis moet wel worden afbetaald, samen met de kosten voor voedsel, kleding en middelen die nodig zijn voor de akkerbouw blijft er weinig geld per maand over.

Lees meer