Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Mariam Martirosyan

Mariam Martirosyan is 8 jaar oud. Haar vader is twee jaar geleden als gastarbeider naar het buitenland vertrokken. Het gezin heeft geen eigen huis. Een van hun buren heeft ze zijn oude stal ter beschikking gesteld zodat ze tenminste een dak boven het hoofd hebben. Maar er is hier geen water, geen gas. Het is er vochtig, donker. Haar jongste broertje Narek (5) heeft sinds zijn geboorte een ontwikkelingsachterstand. Hij kan niet praten, heeft een zwak gehoor en loopt moeilijk.

Lees meer

Mari Harutyunyan

Mari Harutyunyan is 4 jaar oud. het gezin bestaat uit 5 personen en ze wonen in een klein half afgebouwd huisje. Omdat haar opa plotseling overleed en haar vader een rughernia kreeg, is er al meer dan 6 jaar niet meer verder gebouwd aan het huis. Er zijn geen voorzieningen zodat ze naar een familielid moeten gaan om zich te wassen en te douchen.

Lees meer

Davit Harutyunyan

Davit Harutyunyan is 2 jaar oud. Het gezin bestaat uit 5 personen en ze wonen in een klein half afgebouwd huisje. Omdat zijn opa plotseling overleed en zijn vader een rughernia kreeg, is er al meer dan 6 jaar niet meer verder gebouwd aan het huis. Er zijn geen voorzieningen zodat ze naar een familielid moeten gaan om zich te wassen en te douchen.

Lees meer

Benik Hovhannisyan

Benik Hovhannisyan is 5 jaar en woont samen met zijn tweelingzusje en zijn ouders in een oud, vochtig en donker huisje. Twee jaar geleden heeft zijn moeder borstkanker gehad. Het gezin heeft toen schulden moeten maken om chemo behandelingen te kunnen betalen.

Lees meer

Elina Hovhannisyan

Elina Hovhannisyan is 5 jaar en woont samen met haar tweelingbroertje en haar ouders in een oud, vochtig en donker huisje. Twee jaar geleden heeft haar moeder borstkanker gehad. Het gezin heeft toen schulden moeten maken om chemo behandelingen te kunnen betalen.

Lees meer

Slavik Smoyan

Slavik Smoyan is 2 jaar oud en het jongste kind in het gezin. Zijn broertje Gevorg is 5 jaar oud en zijn zusje Ani is 7 jaar en heeft een aangeboren hartafwijking. Zij kan wel horen maar niet praten, niet lopen en niet zien. Tezamen met de slechte woonomstandigheden geeft dit veel zorgen voor het gezin. U kunt hun gaan helpen door sponsorouder te worden van Slavik.

Lees meer

Ovsanna Khachaturyan

Ovsanna Khachaturyan is 8 jaar oud. Haar vader is opgenomen en woont permanent in een psychiatrisch verzorgingstehuis. Haar oudste zus en broer zijn al getrouwd of wonen niet meer thuis. Alleen met haar moeder woont Ovsanna in een gehuurde woning met 2 kamers.

Lees meer