Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Albert Karakhanyan

Albert Karakhanyan is 4 jaar oud. Vanwege gezondheidsproblemen kan hij nog niet naar de kleuterschool. Zijn familie bestaat uit 7 personen en ze wonen onder slechte omstandigheden. Albert speelt graag met zijn zus en houdt van zingen en dansen.

Lees meer

Natalie Khachyan

Natalie Khachyan is 10 jaar en is de jongste in een gezin van 5 personen. Op school doet ze het erg goed en ze houdt van tekenen en piano spelen. Haar ouders hebben beiden geen vast werk en met hun lage maandelijkse toelage heeft het gezin moeite om te overleven.

Lees meer

Alex Shakaryan

Alex 6 jaar oud en zit hij in de eerste klas op school. Hij leest graag een boek of hij speelt buiten en hij brengt zijn tijd door met zijn nicht, Angelina, die bij hen woont. Alex heeft ook een grote droom waarvoor hij elke avond bidt voordat hij naar bed gaat: Hij wil dat zijn moeder altijd gezond zal zijn.

Lees meer

Srbuhi Poghosyan

Srbuhi is 10 jaar en ze kan goed leren. Srbuhi helpt haar moeder graag in het huishouden en brengt veel tijd met haar broer door. Srbuhi is angstig geworden door de moeilijkheden van het gezin. Ze weet nog niet wat ze wil worden, maar ze weet wel dat ze goede persoon wil zijn.

Lees meer

Hayk Poghosyan

Hayk is 3 jaar oud en de vreugde van de familie Poghosyan. Hij houdt erg van tekenen en gebruikt graag de potloden van zijn zus om te kleuren. Hayk spreekt nog niet goed, maar hij begrijpt alles. Door met Hayk te spelen vergeet de familie voor even hun problemen wanneer ze verdrietig en depressief zijn.

Lees meer

Armen Gasparyan

Armen is een actief en blij jongetje. op school houdt hij het meest van schilderen en de technieklessen. Één van zijn favoriete bezigheden is het maken van dieren van gekleurd papier en klei. Hij speelt ook graag met speelgoedauto’s. Armen wil automonteur te worden.

Lees meer