Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Naira Budaghyan

Naira Budaghyan is 3 jaar oud. Ze gaat al wel naar de kleuterschool maar heeft nog moeite met praten. Het gezin bestaat uit 6 personen. Haar vader heeft geen vast werk en het enige vaste inkomen (92 euro per maand) komt van haar grootvader die leraar is op school.

Lees meer

Elmira Budaghyan

Elmira Budaghyan is 5 jaar oud. Het gezin bestaat uit 6 personen. Haar vader heeft geen vast werk en het enige vaste inkomen (92 euro per maand) komt van haar grootvader die leraar is op school.

Lees meer

Bella Karakhanyan

Bella Karakhanyan is 4 jaar oud. Haar familie bestaat uit 7 personen en haar vader is sinds kort naar Rusland gegaan om daar in de constructiebouw te gaan werken. Ze heeft een jonger broertje maar die kan vanwege gezondheidsproblemen nog niet naar school.

Lees meer

Anna Mehrabyan

Anna Mehrabyan is 6 jaar oud. in september gaat ze naar de grote school. Het huis waarin haar familie woont bestaat uit twee kamers. Ze hebben geen warm water en geen gasaansluiting. Tijdens de zomer maand is haar vader in Rusland om daar te werken in de constructiebouw.

Lees meer

Nare Karapetyan

Nare Karapetyan is 8 jaar oud. Op 1 jarige leeftijd is de diagnose hersenverlamming bij haar vastgesteld. Recentelijk is ze geopereerd en nu kan ze zelfstandig zitten en staan. Nare kan gelukkig naar een gewone school maar heeft wel regelmatig fysiotherapie nodig.

Lees meer

Gayane Soghomonyan

Gayane Soghomonyan is 10 jaar oud. Toen ze amper 2 maanden oud was is haar moeder gescheiden vanwege huiselijk geweld. Nu wonen ze samen in een kleine eenkamer appartement en proberen te overleven.

Lees meer

Avet Isakhanyan

Avet Isakhanyan is 6 jaar oud. Zijn vader heeft het gezin verlaten. Samen met haar moeder, broertje en gehandicapte zusje, wonen ze in een eenkamer woning met nauwelijks voorzieningen.

Lees meer