Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 25,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Haykaz Hovhannisyan

Haykaz is 15 jaar en samen met zijn zus Anahit tweeling. Hij vindt het leuk om in zijn vrije tijd te schaken en te spelen met zijn vrienden in de tuin. Zijn vader werkt in het buitenland.
Lees meer

Marine Davtyan

Marine is 7 jaar en ze gaat met veel plezier naar school. Ze wil goed leren lezen en schrijven en wiskunde is haar lievelingsvak. In de toekomst zou ze graag tandarts willen worden.
Lees meer

Sveta Rasoyan

Sveta is 10 jaar en ze is het enige meisje in het gezin. Ze is vernoemd naar haar oma. In haar vrije tijd speelt ze graag met haar broers en helpt ze haar moeder met huishoudelijke taken.
Lees meer

Narek Ghukasyan

Narek is 16 jaar en op zoek naar een nieuwe sponsor. Zijn hobby is schaken en hij speelt dit graag met vrienden, zijn broertje en met zijn vader. Narek leert programmering en robotica.
Lees meer

Narek Arakelyan

Narek is 13 jaar en hij is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Zijn lievelingsvak is Armeens en hij houdt van lezen, tekenen en atletiek.
Lees meer