Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20,- per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

ALGEMENE INFO KINDSPONSORING – info voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Heghine Tovmasyan

Heghine is 8 jaar en zit in de 2de klas. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Ze wil graag kapster worden zodat ze het haar van haar moeder en zussen mooi kan stylen.

Lees meer

Seda Tigranyan

Seda is 10 jaar en de rechterhand van haar moeder. Ze werkt graag mee in de tuin en keuken. Ze heeft veel van haar oma over het werken in de tuin geleerd. In de toekomst wil ze tekenaar worden.

Lees meer

Milena Martirosyan

Milena is 9 jaar en woont met haar ouders, 3 zussen, opa en oma in één huis. Milena houdt van tekenen, lezen en ze zorgt graag voor de bloemen in de tuin. Ze mag ook graag samen met haar oma koken.

Lees meer

Aben Budaghyan

Aben Budaghyan is 13 jaar oud. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. In de toekomst wil hij zich specialiseren in robotica. Hij speelt graag voetbal met zijn vrienden.

Lees meer

Gor Grigoryan

Gor is 15 jaar en zit op de hogeschool. Hij is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. In zijn vrije tijd sport Gor graag en hij is ook geïnteresseerd in geschiedenis en opgravingen.

Lees meer

Andranik Khachatryan

Andranik is 4 jaar en woont met zijn opa, oma, oom, ouders en 2 zusjes in één huis. Er is geen vast inkomen in dit gezin, wel bezitten ze wat fruitbomen en wat vee. Andranik wil later soldaat worden.

Lees meer