Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Lees hier de uitgangspunten van KINDSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Elen Ghrmadzjyan

Elen Ghrmadzjyan is 5 jaar oud. Haar vader heeft het gezin verlaten toen er haar zusje 3 maanden na haar geboorte kanker-glaucoom aan de ogen werd geconstateerd.  Zelf heeft Elen ook oogproblemen. Ze heeft gemengd astigmatisme waarvoor geen behandeling mogelijk is. Ze krijgt nu alleen oogdruppels en moet altijd een bril dragen.

Lees meer

Maria Tumanyan

Maria Tumanyan is 3 jaar oud. Ze heeft een zusje van 2 jaar en een broertje van 5 maanden oud. Het gezin waarin deze jonge kinderen opgroeien bestaat uit totaal 11 personen. Haar beide ouders hebben geen vast werk.

Lees meer

Anna Tumanyan

Anna Tumanyan is 2 jaar oud. Ze heeft een zusje van 3 jaar en een broertje van 5 maanden oud. Het gezin waarin deze jonge kinderen opgroeien bestaat uit totaal 11 personen. Haar beide ouders hebben geen vast werk.

Lees meer