Corona, geen werk, geen vaccin, geen bijstand van de overheid, stijgende voedsel– en energieprijzen. Voor veel gezinnen op het platteland van Albanië, Armenië en Moldavië blijven de problemen zich maar opstapelen.

De mensen leven vanwege de immense armoede voortdurend in onzekerheid. De belangrijkste en fundamentele vraag waar talloze gezinnen mee worstelen is: ’Zullen we voldoende eten hebben, of krijgen we te maken met knagende honger en moeten mijn kinderen en ik met een lege maag naar bed?’ Vreselijk als je zo in angst moet leven!

In het verleden trokken vaders met hun zonen naar het buitenland (Rusland, Oekraïne, Polen, Griekenland, Italië etc.) om daar geld te verdienen. Bij terugkomst hadden ze geld voor eten, brandstof en andere belangrijke zaken. Maar door corona is er in het buitenland geen werk meer en dus hebben deze gezinnen geen inkomsten. Gevolg: grote zorgen en spanningen. Veel gezinnen zijn de wanhoop nabij.

Mensenkinderen biedt deze gezinnen de helpende hand met een goedkope en doeltreffende oplossing voor het voedselprobleem waar arme gezinnen  mee worstelen: we geven hen een Veld-Vol-Voedsel pakket. Dit pakket bevat verschillende groentezaden en pootaardappels. Hiermee kunnen de gezinnen hun eigen voedsel verbouwen. Van de opbrengst kan een gezin met vier kinderen meer dan een jaar leven!

Help alstublieft mee dit project weer tot een groot succes te maken. De nood is nu groter dan ooit!! Met uw hulp kunnen we duizenden gezinnen helpen in hun strijd tegen de voortdurende honger en hen een structurele oplossing bieden.

Een kleine gift leidt tot een grote oogst!

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

 

P.S. Geef een arm gezin een jaar lang eten voor slechts € 20,-.