Het conflict in Nagorno-Karabach is opnieuw opgelaaid en de Armeense bewoners in het gebied hebben het zwaar te verduren. De bommen vallen over en weer en er zijn vele slachtoffers waaronder kinderen, vrouwen en soldaten. Steden en dorpen worden letterlijk plat gebombardeerd.

Veel vrouwen, kinderen en gewonden zijn gevlucht naar Armenië. De Armeense bevolking heeft onze hulp daarom hard nodig. Er is dringend behoefte aan voedsel, dekens, hygiënische artikelen en medische hulpmiddelen. Nu de winter voor de deur staat en met de huidige corona pandemie betekent dit conflict en enorme ramp.

In samenwerking met de bekende Armeens-Nederlandse Spoed Eisende Hulparts Gor Khatchikyan heeft Mensenkinderen een actie opgezet om de mensen in Armenië te  helpen. We zamelen geld in voor medische apparatuur en spullen om mee te kunnen opereren. Daar is enorm grote behoefte aan.

Mensenkinderen heeft de eerste grote gift gedaan van honderdduizend Euro. Maar er is nog veel meer hulp nodig. Laat uw hart spreken en ondersteun samen met Gor en Mensenkinderen deze actie met een donatie en gebed. Onze hartelijke dank.