Kwetsbare mensen als Yura Ejibyan leven met een dubbele angst: enerzijds de angst om besmet te raken met het coronavirus en anderzijds de angst dat er geen eten is en dat ze honger zullen lijden. In deze onwerkelijke tijden willen we gehoor geven aan de vele noodkreten en angstige medemensen in nood helpen. Daarom starten we een bijzondere actie voor noodhulp en doen we vrijmoedig een beroep op uw mededogen.

Noodhulppakketten
Het verkrijgen van voedsel en hygiënematerialen is op dit moment voor veel gezinnen en ouderen het allergrootste probleem. Daarom gaan we met onze lokale partners noodhulppakketten samenstellen met daarin een extra grote hoeveelheid voedsel (o.a. rijst, meel, olie, aardappels, pasta, etc. etc.) en hygiëne benodigdheden (o.a. zeep, wasmiddel, mondkapjes etc.).
Onze partners hebben als hulporganisatie toestemming om te reizen en hulp te bieden. Met inachtneming van alle hygiëneregels zullen ze de pakketten bij de mensen thuis bezorgen (dat wil zeggen: voor de deur neerzetten).

We laten deze mensen niet aan hun lot over, daarom vraag ik u vriendelijk doch dringend: wilt u alstublieft ook een steen(tje) bijdragen zodat deze mensen in nood deze bange tijden kunnen overleven?

Alvast enorm bedankt voor uw medeleven en steun.