Mensenkinderen gaat naar de beurs. Van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 januari 2023 staan we op de Senioren Expo in Veldhoven. Ontmoet ons op stand B42.

De Senioren Expo is de grootste beurs voor 50-plussers en deze beurs mag je zeker niet missen. De 19de editie van de Senioren Expo wordt gehouden in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven in Brabant.

De Senioren Expo is een echt dagje uit. Het is een complete huishoudbeurs voor de 50-plusser met ruim 150 stands. Op deze beurs vind je alles over maatschappelijke belangen, sfeervol wonen, reizen, gezondheid en beweging, hobby en creativiteit. Onder het genot van een drankje en een hapje kan er ook worden genoten van optredens van diverse orkesten, koren, bands en artiesten.

Wil je meer weten over Mensenkinderen of een persoonlijke ontmoeting? Kom dan naar onze stand op de Senioren Expo. We staan op stand B42.

Op de beurs willen we je kennis laten maken met Mensenkinderen, onze werkzaamheden, projecten en activiteiten. Met name olifantsgras staat centraal. Olifantsgras is een superklimaatplant en een goedkope en duurzame warmtebron voor mensen in de kou.