Binnenkort breekt de vakantietijd weer aan. Velen trekken er op uit, op zoek naar rust, ontspanning, zon, zee en strand.
Voor kinderen uit straatarme gezinnen in Albanië, Armenië en Moldavië is een vakantie absoluut niet weggelegd. Hun jonge leven wordt bepaald door armoede. Van een vakantie kunnen ze alleen maar dromen.

Maar als wij de droom van deze kinderen nou eens werkelijkheid laten worden en hen een onvergetelijk zomerkamp bieden.    Ik zie het al voor me. Eerst kunnen ze het niet geloven: “Mogen we echt op zomerkamp?” Maar even later beginnen de kinderen te dansen van blijdschap en zingen ze: ‘Joepie, we gaan op zomerkamp!!’ Ze stralen van geluk en kunnen niet wachten tot het zover is.

Mensenkinderen organiseert al vele jaren vakantiekampen voor arme kinderen. We merken dat eenmaal per jaar zo’n vakantie wonderen doet. De kinderen knappen zienderogen op. Dagelijks krijgen deze kwetsbare kinderen gezonde maaltijden, horen ze een themaverhaal uit de Bijbel en doen ze allerlei spelletjes. Zo geven we deze kinderen een heerlijke tijd en een prachtige herinnering!

Dit gunnen we ze toch van harte?! Maak daarom alstublieft gebruik van de Sponsor nu! knop en geef een kind een onvergetelijke zomervakantie.

Helpt u mee, elke bijdrage is welkom.

Met veel dank en een hartelijke zomergroet.