Narine vindt het leven zwaar. Ze piekert veel over de winter die voor de deur staat.
Zal zij haar kinderen dan eten kunnen geven…?

Omdat er in Armenië geen werk te vinden was, is de man van de 33-jarige Narine drie jaar geleden naar Rusland vertrokken om geld te verdienen voor zijn gezin. Sindsdien heeft ze niets meer van hem gehoord. Nadine weet niet wat er met hem is gebeurd. Misschien is hij wel overleden. Narine wordt soms gek van de onzekerheid. Al drie jaar lang moet deze jonge moeder haar uiterste best doen om het hoofd boven water te houden. Ze woont met haar drie opgroeiende kinderen in een oude container waar de ratten soms door de kamer lopen. De kinderen zijn vaak bang en hongerig en vragen dan waar papa is.
Narine vindt het leven zwaar. Ze piekert veel over de winter die voor de deur staat.
Zal zij haar kinderen dan eten kunnen geven…?knipsel

In het straatarme Armenië zien veel mensen, net als Narine, als een berg tegen de winter op. De winter is een grote vijand, want winter betekent: extreme kou, honger lijden en hopen dat niemand ziek wordt. Elk jaar sterven tientallen mensen van de honger en kou.

Dit kunnen we toch niet laten gebeuren? Daarom willen wij deze straatarme mensen in Armenië, maar ook in Albanië, Bulgarije en Moldavië, niet in de kou laten staan. We bieden arme gezinnen structurele hulp door hen tijdens de vier koude wintermaanden elke maand een voedselpakket te geven.

Zou u dit jaar ook één of meer voedselpakketten willen schenken aan deze arme mensen? Zij hebben onze hulp hard nodig.actie

Al voor 20 euro schenkt u een arm gezin een voedselpakket.

Alvast hartelijk dank voor uw liefdevolle gift!