Helpt u mee om arme kinderen in Moldavië, maar ook in Albanië en Armenië, een onvergetelijke en zorgeloze tijd te bezorgen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderen kunnen zo heerlijk zorgeloos zijn. Ze genieten met volle teugen van spelletjes of van een schoolreisje. Prachtig om te zien.

Helaas hebben veel kinderen In Moldavië allesbehalve een zorgeloze jeugd. Ze hebben te maken met dronken ouders, bittere armoede, echtscheiding, honger, misbruik, mishandeling, verwaarlozing of ze worden door hun ouders in de steek gelaten… Zorgeloosheid heeft plaats gemaakt voor angst, zorgen en onzekerheid. Dat gun je kinderen toch niet?

Mensenkinderen trekt zich het lot van deze kinderen aan. Naast allerlei praktische hulp geven we hen de mogelijkheid om op zomerkamp te gaan. Even weg uit de deprimerende omgeving. Twee weken in de natuur, sport en spel, Bijbelverhalen, leuke liedjes, liefdevolle aandacht, een boottocht en gezond eten en drinken. De leiders van de zomerkampen nemen ruim de tijd om naar de vaak trieste verhalen van deze kinderen te luisteren. Dat lucht op. Zo geven we deze kinderen een heerlijke tijd en kunnen ze even zorgeloos genieten en tegelijk God leren kennen.

Helpt u mee? Geef arme kinderen in Moldavië, maar ook in Albanië en Armenië, een onvergetelijke en zorgeloze tijd.

Alvast heel hartelijk dank voor uw betrokkenheid en steun!