Als kind waren er gebeurtenissen waar ik lang van tevoren al naar uitkeek: mijn verjaardag, een schoolreisje of een vakantie. Naarmate de betreffende dag dichterbij kwam begon ik af te tellen: nog 3 nachtjes slapen, nog 2, nog maar 1 nachtje en dan is het eindelijk zover… Jippie!!

Er zijn honderden kinderen in Albanië, Armenië, Bulgarije en Moldavië die bijna niet kunnen wachten tot het zomer is, want dan mogen ze op kamp!

 Deze kinderen uit de allerarmste gezinnen zijn nog nooit op vakantie geweest. Hun ouders hebben niet eens voldoende geld voor voeding en kleding, laat staan voor vakantie.

Mensenkinderen wil in samenwerking met de plaatselijke kerken deze kinderen een onvergetelijk zomerkamp bieden! Even een weekje weg uit de ellendige omgeving die gekenmerkt wordt door armoede en vaak ook door alcoholisme en geweld. Het vakantiekamp is daarom goed voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de kinderen!

Tijdens de zomerkampen is er volop sport en spel, er wordt geknutseld, en de kinderen horen verhalen uit de Bijbel. Er wordt veel gelachen en de kinderen krijgen heerlijk en gezond eten.

We willen zoveel mogelijk kinderen een fantastische en onvergetelijke ervaring bieden, daarom vragen we uw steun voor dit prachtige werk.

Doe mee en geef deze kinderen een onvergetelijke tijd.