Moeder Roza woont in een klein dorpje in het noorden van Armenië. Naarmate de ijskoude winter weer nadert, maakt ze zich grote zorgen.

Roza en haar man hebben geen vast inkomen. Tijdens de zomermaanden hebben ze geprobeerd zoveel mogelijk geld te verdienen met allerlei losse klusjes. Ze leefden zo zuinig mogelijk om geld over te houden voor de koude wintermaanden. Maar dat is dit jaar niet gelukt. Alles is zo duur geworden dat er geen geld is voor brandhout of briketten.

Mari; 5 jaar en Donara; 7 jaar staan bij de kachel en kijken ons vragend aan. Ik probeer me voor te stellen hoe dat voor een moeder of vader moet zijn als het hard vriest en je je kinderen geen warme plek in huis kunt bieden. Dat lijkt me vreselijk! Daarom snap ik heel goed dat moeder Roza zich grote zorgen maakt.

Mensenkinderen wil een warm gebaar maken en kwetsbare mensen en gezinnen als dat van moeder Roza helpen. We gunnen ze een warme winter. Help alstublieft mee: 1 zak brandhout of briketten kost ongeveer € 30,- . Een gezin heeft gemiddeld 10 zakken nodig om de strenge winter door te komen. U bepaalt natuurlijk zelf óf en hoeveel u geeft, maar elke bijdrage is welkom.

Uw warme gebaar betekent voor deze mensen: (over)leven!!

Alvast heel erg bedankt voor uw gebeden en warme steun!

P.S. Help arme gezinnen in Albanië, Armenië en Moldavië uit de kou!

Voor slechts € 30,- geeft u al 1 zak hout of briketten.