Achttien mannen (allen lid van de ‘Noordermannen’) en twee vrouwen hebben tijdens de herfstvakantie handen en voeten gegeven aan hun geloof. Zij zijn naar Armenië gereisd en hebben daar in het straatarme dorpje Hartagyugh in een week tijd vijf huizen gerenoveerd. Daarbij ging het om realiseren van keukens en het vervangen van oude lekke daken. Dit was een project van Mensenkinderen. De groep is ontzettend blij en dankbaar dat ze samen zoveel werk hebben kunnen verzetten.

Op 3 november 2019 was er in Noordwolde (Dr.) een reünie met aansluitend een dankdienst. Tijdens deze dienst deelden zes mensen hun persoonlijke ervaringen. Ook zong de groep een aantal liederen die ze ook in Armenië hebben gezongen. De vele foto’s die werden vertoond maakten goed duidelijk hoe de woonsituatie van vijf arme gezinnen enorm verbeterd is.

Bert, één van de deelnemers, zei: “We kijken terug op een prachtige week. We hebben heel veel mogen geven, maar ook heel veel mogen ontvangen. En het lied ‘Samen in de naam van Jezus’ is voor mij nog veel meer gaan betekenen.”