Moldavië is een klein land in Oost-Europa dat vroeger bij de Sovjet-Unie hoorde. Het is het armste land van Europa en toch groeit de kerk er. Veel mensen, vooral op het platteland, ontvangen het Goede Nieuws over Gods Zoon met enthousiasme en ontdekken wat het is om een relatie met Hem te hebben.

Het project “Challenge Into Mission” (CIM) is een zending en trainingsprogramma dat Mensenkinderen in samenwerking met OM Moldova in Moldavië aanbied aan jonge mensen om hun te trainen om het Evangelie te delen met mensen in de nog niet bereikte gebieden van dit verarmde land.

Het programma bestaat o.a. uit Bijbelstudie, gebed, praktische voorbereiding voor evangelisatie acties, het leren geven van een persoonlijk getuigenis, creatieve evangelisatiemethodes zoals toneel, poppentheater en sketchboard presentaties en het leren werken in een team.

Het is een verkort lesprogramma, dat 25 dagen duurt, en plaatsvindt tijdens de zomermaanden. Tijdens de trainingsperiode van het programma wordt het team betrokken bij verschillende activiteitenprogramma’s voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen; het bezoeken van sociaal kwetsbare gezinnen, ouderen en gehandicapten mensen, en in de dorpen mensen bijeen te laten komen voor Bijbelstudies.

Voor € 459,– maakt u de droom van één jongere mogelijk om deze zendingstraining te kunnen gaan volgen.