Moldavië is het armste land van Europa met een zeer hoge werkeloosheid vooral in de dorpen en toch groeit de kerk er. Veel mensen, vooral op het platteland, ontvangen het Goede Nieuws over Gods Zoon met enthousiasme en ontdekken wat het is om een relatie met Hem te hebben.

Er is echter een groot tekort aan Bijbels. In Moldavië hebben veel mensen nog steeds geen eigen Bijbel en voor veel gezinnen is dit onbetaalbaar waardoor het moeilijk voor hun wordt om in contact te komen met het levende woord van God.

Jaarlijks worden dankzij Mensenkinderen vele gezinnen  bezocht tijdens het uitdelen van voedselpakketten of het organiseren van evangelisatie bijeenkomsten. Een unieke kans om dan aan ieder gezin een familiebijbel en of een kinderbijbel te geven. Hiervoor zijn veel bijbels nodig.

Mensenkindere ondersteunt kerken en christelijke organisaties bij hun diaconale en missionaire taken. Om deuren te openen naar de harten van mensen, en om de lokale kerk te helpen zodat zij het hele jaar door Bijbels kunnen uitdelen, willen we als Mensenkinderen een voorraad nieuwe Bijbels en Nieuw Testamenten laten drukken en over geheel Moldavië laten verspreiden.

Een volledige Bijbel kost € 6.95 per stuk en een Nieuw Testament Boekje kost € 1,80 per stuk.

Voor € 1.750,– helpt u mee met de aanschaf van 200 stuks volledige Bijbels en 200 stuks boekje Het Nieuwe Testament.

Onze droom is dat iedereen in Moldavië, maar vooral alle christenen, een eigen Bijbel in zijn eigen taal kan bezitten.