Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Hranush Grigoryan

Mevrouw Hransuh Grigoryan is 72 jaar en is weduwe. Ze woont in een kleine kamer met weinig voorzieningen. De WC is buiten en er geen waterleiding, keuken en badkamer. Water moet ze halen en verwarmen als ze zich wil baden.

Lees meer

Rafik Serobyan

Meneer Rafik is 81 jaar en getrouwd met mevrouw Eghsan. Samen hebben ze drie kinderen gekregen die ook weer hun eigen gezin hebben. Meneer Rafik heeft gezondheidsproblemen en last van galstenen. Een operatie kan hij niet aan.

Lees meer

Husmik Temuryan

Mevrouw Hasmik Temuryan is 84 jaar en weduwe, ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Haar man is overleden aan een beroerte. Samen hebben ze twee kinderen gekregen.

Lees meer

Armik Matevosyan

Mevrouw Armik is 82 jaar en heeft veel gezondheidsproblemen. Deze zijn deels te behandelen maar ze heeft hier niet de financiële middelen voor. Ze woont alleen in een appartement dat lang geleden is gerenoveerd.

Lees meer

Manyak Kharatuan

Mevrouw Manyak is 61 jaar en woont alle lange tijd alleen. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Ze is het alleen zijn gewend. Ze kan moeilijk lopen en komt alleen buiten op haar balkon. De buren kopen brood voor haar.

Lees meer

Svetlana Nalbandyan

Mevrouw Svetlana is 73 jaar en getrouwd met meneer Samvel. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Drie dagen per week brengen ze door in het “centrum voor bedrijvigheid en gezondheid van senioren”.

Lees meer