Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30 per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten van OUDERENSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Goharik Nahapetyan

Goharik Nahapetyan is 71 jaar oud, weduwe en heeft een slechte gezondheid. Ze heeft geen vaste woon- en verblijfplaats en Ze heeft niet de financiële middelen om medische hulp te krijgen.

Lees meer

Roza Khachatryan

Rosa Khachatryan is 82 jaar oud, weduwe en erg eenzaam. Ze leeft onder slechte sociale economische omstandigheden en heeft geen familie die haar kan financieel kan ondersteunen.

Lees meer

Mkrtich Margaryan

Mkrtich Margaryants is 84 jaar oud, alleenstaand en heeft een slechte gezondheid. Hij probeert zijn moeilijkheden en problemen alleen de baas te worden en leeft erg eenzaam.

Lees meer

Zabel Khachatryan

Zabel Khachatryan is 67 jaar oud, gepensioneerd en woont samen met haar zus. Ze kan moeilijk voorzien in haar overige dagelijkse voorzieningen omdat ze medicijnen moet kopen.

Lees meer

Anahit Dumanyan

Anahit Dumanyan 79 jaar oud, weduwe , heeft een slechte gezondheid en woont onder slechte omstandigheden. Haar kinderen hebben niet de financiële middelen om haar te ondersteunen.

Lees meer