Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30 per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten van OUDERENSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Nora Sarkisova

Mevrouw Nora Sarkisova is 86 jaar, weduwe en kinderloos. Ze woont bij haar buren en het is onduidelijk hoe lang deze situatie blijft duren. Mevrouw Nora is slecht ter been, loopt met een stok en heeft gezondheidsproblemen die bij haar hoge leeftijd horen. Ze is erg blij met haar lieve buren die haar onderdak bieden.

Lees meer

Ishkhan Khachatryan

Meneer Ishkhan is 75 jaar en getrouwd met Asik. Hij heeft verhoogde stikstof, één nier en ook gezondheidsproblemen die bij zijn hoge leeftijd horen. Het gezin woont in een oud, vochtig huis, de meubelen zijn ook erg oud. Ze hebben een kleine tuin met een kleine wijnstok en ze verbouwen wat bonen.

Lees meer

Asik Khachatryan

Mevrouw Asik is 70 jaar en getrouwd met Ishkhan. Samen hebben ze twee dochters gekregen. Asik en Ishkhan hebben hun leven lang hard gewerkt en nu moeten ze rondkomen van van een laag bedrag. Mevrouw Asik heeft een verkromming aan de wervelkolom, problemen met het lopen en andere problemen die bij haar hoge leeftijd horen.

Lees meer