Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Susanna Hakobyan

Mevrouw Susanna Hakobyan is 63 jaar en getrouwd met meneer Sargis Khechoyan. Mevrouw Susanna heeft veel gezondheidsproblemen als diabetes, hoge bloedruk en ze hertelt van een operatie. Het allerliefst zorgt ze voor de bloemen.

Lees meer

Sargis Khechoyan

Meneer Sargis Khechoyan is 70 jaar en getrouwd met mevrouw Susanna Hakobyan. Ze zijn eenzaam en zien hun kinderen en kleinkinderen bijna niet. Meneer Sargis houdt kippen om zo te proberen voor zijn gezin te zorgen.

Lees meer

Vachagan Tarminyan

Meneer Vachagan Tarminyan is 64 jaar en woont al 40 jaar alleen. Hij heeft drie dochters en hij moet van zijn ouderdomspensioen zien rond te komen. In zijn vrije tijd leest hij graag boeken en hij heeft een goed contact met zijn buren.

Lees meer

Larisa Asryan

Mevrouw Larisa Asryan is 66 jaar en woont alleen. Haar man is jaren geleden naar Rusland vertrokken en ze weet verder niets over hem. Samen hebben ze twee dochters gekregen. Gelukkig hebben ze contact met elkaar.

Lees meer