Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Grezik Harutyunyan

Mevrouw Grezik is 65 jaar en woont samen met haar schoonzus Svetlana. Beiden hebben veel meegemaakt en mevrouw Grezik heeft onlangs een oogoperatie ondergaan. Haar man is overleden en ze hebben geen kinderen gekregen.

Lees meer

Gyulfinaz Kirazyan

Mevrouw Gyulfinaz Kirazyan is 67 jaar en weduwe. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor gestopt is. In haar huwelijk heeft ze drie kinderen gekregen; ze woont bij haar zoon en zijn gezin in één huis.

Lees meer

Manyak Kharatuan

Mevrouw Manyak is 61 jaar en woont alle lange tijd alleen. Ze is opzoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Ze is het alleen zijn gewend. Ze kan moeilijk lopen en komt alleen buiten op haar balkon. De buren kopen brood voor haar.

Lees meer

Svetlana Nalbandyan

Mevrouw Svetlana is 73 jaar en getrouwd met meneer Samvel. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor is gestopt. Drie dagen per week brengen ze door in het “centrum voor bedrijvigheid en gezondheid van senioren”.

Lees meer

Susanna Hakobyan

Mevrouw Susanna Hakobyan is 63 jaar en getrouwd met meneer Sargis Khechoyan. Mevrouw Susanna heeft veel gezondheidsproblemen als diabetes, hoge bloedruk en ze hertelt van een operatie. Het allerliefst zorgt ze voor de bloemen.

Lees meer

Larisa Asryan

Mevrouw Larisa Asryan is 66 jaar en woont alleen. Haar man is jaren geleden naar Rusland vertrokken en ze weet verder niets over hem. Samen hebben ze twee dochters gekregen. Gelukkig hebben ze contact met elkaar.

Lees meer