Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30 per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten van OUDERENSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Azgush Teloyan

Mevrouw Azgush Teloyan is 84 jaar en weduwe. Ze verblijft graag in haar huis omdat haar overleden man dit huis gebouwd heeft. Ze heeft altijd als wiskundelerares gewerkt, en is bij haar dorpsgenoten erg geliefd. Ze ontvangt een mager pensioen waardoor het moeilijk is om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Lees meer

Siramarg Asiryan

Mevrouw Siramarg Asiryan is 91 jaar; ze is weduwe en woont al meer dan tien jaar alleen. Ze heeft drie getrouwde kinderen, waarvan er twee in het buitenland wonen. Haar dochter, die ook ver weg woont bezoekt haar eens per maand en doet dan klusjes voor haar. Mevrouw Siramarg is erg eenzaam en heeft behoefte aan sociale contacten.

Lees meer

Evelina Manvelyan

Mevrouw Evelina Manvelyan is 77 jaar en getrouwd met meneer Vardges Manvelyan. Ze wonen al 60 jaar samen en hebben een goed huwelijk. Samen hebben ze vijf kinderen gekregen waarvan één zoon is verongelukt. Mevrouw en meneer Manvelyan zijn erg gastvrij en ontvangen graag mensen in hun huis. Tegenwoordig krijgen ze niet vaak bezoek meer.

Lees meer

Vardges Manvelyan

Meneer Vardges Manvelyan is 83 jaar en getrouwd met mevrouw Evelina Manvelyan. Ze wonen in een buitenwijk van het dorp in een slecht onderhouden huis. Ze lezen graag uit de Bijbel omdat dit hun kracht en energie geeft. Samen zorgen ze voor het kleine stukje grond wat ze hebben en voor de druiven op hun balkon.

Lees meer

Vergush Galstyan

Mevrouw Vergush Baburyan is 95 jaar, weduwe en gebruikt medicijnen. Haar man is in 2004 overleden en samen hebben ze een groot gezin gekregen met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en achterachterkleinkinderen. Ze droomt ervan om haar kinderen, die naar Rusland zijn gevlucht weer in huis te ontvangen.

Lees meer