Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30 per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten van OUDERENSPONSORING

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Seda Sargsyan

Mevrouw Seda Sargsyan is 66 jaar en weduwe. Ze heeft vijf zoons gekregen, waarvan er drie op zeer jonge leeftijd zijn gestorven. Haar woonomstandigheden zijn zorgelijk. Haar huis is vochtig en in de winter kan ze het huis nauwelijks verwarmen. Ondanks haar gezondheidssituatie en problemen houdt ze van het leven.

Lees meer

Sofya Harutyunyan

Mevrouw Sofya Harutyunyan is 79 jaar en heeft bruine vingers gekregen van het walnoten pellen uit haar eigen tuin. Sofya is een sterke, opgewekte en optimistische vrouw en heeft in haar leven erg geworsteld met de uitdagingen van haar leven. Er zijn zorgen in deze familie, omdat er o.a. onvoldoende drinkwater is.

Lees meer

Nuem Petrosyan

Mevrouw Nuem Petrosyan is bijna 59 jaar en heeft last van metale en neurologische spanningen. Ze is een eenzame, oude vrouw, ze spreekt nauwelijks en woont alleen in een huurhuis. Ze is vele jaren geleden alleen naar Proshyan gekomen en is niet in staat iets over haarzelf en haar verleden te vertellen. Ze werkt graag in de tuin rondom het huis.

Lees meer