Veel ouderen in Armenië leven in moeilijke omstandigheden. Ze hebben hun hele leven hard gewerkt en hebben veel zorgen op hun oude dag. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een oudere te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 30,- per maand – biedt u uw oudere een betere oude dag met goede voeding, kleding, verzorgingsproducten en medische zorg. Door de maandelijkse steun helpt u uw oudere die zich grote zorgen maakt hoe rond te komen. Met uw steun geeft u uw oudere een welverdiende oude dag.

Lees hier de uitgangspunten Ouderensponsoring – informatie voor donateurs

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste ouderen

Goedkoop

Katya Muradyan

Katyan Muradyan is 72 jaar oud. De woning waar ze verblijft en haar eigen hoek in de woning is nauwelijks 10m2 groot. Hier brengt ze de hele dag door. Dit is zowel haar slaapkamer, als keuken en zelfs ook de plek waar ze haar was droogt.

Lees meer

Lenik Harutyunyan

Mevrouw Lenik Harutyunyan is 88 jaar en alleenstaand. Ze woont in een klein huisje dat haar familie voor haar heeft gebouwd. Ze heeft gelukkig steun aan haar familie. Mevrouw Lenik heeft ouderdomskwalen, maar is over het algemeen gezond. Het werk in de tuin en de fruitbomen geven haar veel plezier.

Lees meer

Gyulfinaz Kirazyan

Mevrouw Gyulfinaz Kirazyan is 67 jaar en weduwe. Ze is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat haar vorige sponsor gestopt is. Mevrouw Gyulfinaz heeft last van trombose, neurose en hoge bloeddruk en gebruikt hiervoor medicijnen. Ze houdt van koken, bloemen kweken, tijd doorbrengen met haar kleinkinderen en in de Bijbel lezen.

Lees meer

Aïda Vardanyan

Mevrouw Aïda Vardanyan is 65 jaar en heeft geen mensen die naar haar omkijken en voor haar zorgen. Ze is alleenstaand, gehandicapt en heeft diabetes en astma. Ze bewoont één kamer van haar ouderlijke huis en heeft lange tijd als voedingsdeskundige gewerkt. De laatste jaren was ze werkloos. Af en toe heeft ze contact met de zoon van haar broer.

Lees meer

Taguhi Sardjyan

Mevrouw Taguhi (spreek uit als Takoehi) Sardjyan is 72 jaar en na de ontploffing in de haven van Beiroet vorig jaar is ze naar Yerevan verhuisd. Hier woont ook haar zus. Mevrouw Taguhi is van Armeense afkomst, maar is in Syrië geboren. Ze houdt van lezen, breien, wandelen en koken. Ze is met slechts 1 set kleding vanuit Libanon gekomen.

Lees meer

Juliëtta Vardanyan

Mevrouw Juliëtta Vardanyan is 65 jaar en weduwe. Ze heeft een werkzaam leven achter de rug. Ze is psychisch niet in orde en neemt hiervoor dagelijks medicijnen in. Het is belangrijk voor mevrouw Juliëtta dat ze dagelijks bezigheden heeft en dat ze sociale contacten heeft. Ze woont zelfstandig een leeft van een ziekte uitkering.

Lees meer