Moldavië is een klein land in Oost-Europa dat vroeger bij de Sovjet-Unie hoorde. Het is het armste land van Europa en toch groeit de kerk er. Veel mensen, vooral op het platteland, ontvangen het Goede Nieuws over Gods Zoon met enthousiasme en ontdekken wat het is om een relatie met Hem te hebben. Mensenkinderen werkt samen met OM Moldavië en met de groeiende kerken om jonge mensen te trainen om het Evangelie te delen met mensen in de nog onbereikte gebieden van dit verarmde land.

Het programma, dat 10 weken duurt en waaraan de afgelopen 10 jaar al 300 jongeren aan mee deden, is meer dan alleen een training. De visie is om jonge mensen de mogelijkheid te bieden te evangeliseren in Moldavië en jonge christenen te helpen groeien in hun visie voor en betrokkenheid bij evangelisatiewerk. Sommigen van hen doen daarna nog een aanvullende training voor het leiden van een team. Veel van deze jongeren worden gemeentestichters, leiders en ook evangelist in binnen- en buitenland.

Het programma bestaat o.a. uit Bijbelstudie, gebed, praktische voorbereiding voor evangelisatie acties,  het leren geven van een persoonlijk getuigenis, creatieve evangelisatiemethodes zoals toneel, poppentheater en sketchboard presentaties en het leren werken in een team.

De deelnemers aan CiM en de kerken die de teams ontvangen kunnen maar een klein deel van de kosten voor de training betalen. Er zijn veel sponsors nodig om de overige kosten van dit project te kunnen dekken.

Voor € 922,– maakt u de droom van één jongere mogelijk om deze zendingstraining te kunnen gaan volgen.

Na afloop krijgt u van ons een verslag met foto’s en kunt u lezen en zien welke jongere dankzij u de zendingstraining heeft kunnen volgen.