Mensenkinderen ondersteunt een Nederlands zendelingen echtpaar in het plaatsje Erseke in Albanië. Johan en Zwanie Duizendstra hebben 25 jaar jeugdzorg ervaring in Nederland en zijn de afgelopen jaren actief geweest met het opzetten van een activiteitencentrum in samenwerking met de kerk in Erseke.

In Leskovik, wat op ongeveer 45 km afstand ligt van Erseke, zijn ze in contact gekomen met een kerk in opbouw. Voorganger is Ervis Lako. Samen met zijn vrouw Brunilda en hun zoon Gabriel verzorgen zij reeds enkele jaren jeugdbijeenkomsten. Er is een oud gebouwtje aangeschaft waar inmiddels een zaaltje, keuken en badkamer zijn gerealiseerd.

Wekelijks komen een groep van 20/25 jongeren bij elkaar  voor Bijbelstudie, samen zingen en andere activiteiten. Ook is er doordeweekse opvang.

Ervis en Brunilda zouden graag meer willen doen zoals het organiseren van mannenbijeenkomsten en een vrouwenochtend, maar er ontbreken hiervoor de middelen. Er zijn vrijwel geen tafels, geen stoelen en geen opbergruimte. Ook knutselmaterialen voor de activiteiten ontbreken. Budget hiervoor is er niet.

Ervis en Brunilda zijn de enige christenen in het stadje en het is van groot belang dat zij met hun kerk in opbouw meer activiteiten kunnen gaan organiseren  met als doel meer mensen te bereiken met het evangelie.

Voor € 1.687,– maakt u de aanschaf mogelijk van:

3 tafels, 20 stoelen, 1 kast/opbergruimte, 1 vloertapijt, en diverse knutselmaterialen (papier, scharen, kleurmaterialen, kopjes, bekers, borden, bestek)