Narine Torosyan studeert in het 2e jaar van de Faculteit Management van de Franse Universiteit in Armenië. Omdat het gezin van Narine uit 16 mensen bestaat en ze in slechte omstandigheden leven en het schoolgeld niet kunnen betalen, hebben ze hun hoop op de donateurs van Mensenkinderen gesteld. Ze vragen u om Narine te helpen bij de betaling van haar studiegeld, zodat ze een diploma haalt en haar droomtoekomst zoveel mogelijk kan verwezenlijken.

Dit grote en bescheiden gezin woont al jaren in de wijk Huysi Avan. De vader van het gezin is de 58-jarige Samvel, hij heeft geen opleiding, daarom kan hij alleen af ​​en toe bouwwerkzaamheden doen, hij heeft een gezondheidsprobleem, een trombose in zijn benen en is net geopereerd. De moeder van het gezin is de 57-jarige Nune, ze is huisvrouw, ze heeft ook gezondheidsproblemen: diabetes, druk- en hartproblemen.

Narine heeft 6 broers: 33-jarige Andranik, getrouwd met de 23-jarige Srbuhi en ze hebben 2 kinderen: de 3-jarige Samvel en Abel die 5 maanden is. De 31-jarige Hambardzum getrouwd met de 27-jarige Astghik, ze hebben 1 kind, de 3-jarige Sofi. De 28-jarige Karen getrouwd met de 24-jarige Nona, ze hebben nog steeds geen kinderen. De 20-jarige Armen, die deelnam aan de oorlog tussen Artsakh en Azerbeidzjan en net is teruggekeerd uit het leger. De 17-jarige Davit. Hij zit in zijn laatste jaar van school en moet als hij 18 wordt de verplichte militaire dienst vervullen, daarom zijn dromen van studeren tijdelijk op de achtergrond geraakt. De zus van Narine is de 15-jarige Marine, ze zit in klas 11 en dee jongste broer van Narine is de 12-jarige Tigran, hij zit ook op school en zit in de 7e klas.

Narine Torosyan vertelt, ik ben 19 jaar oud, ik woon al 16 jaar in Huysi Avan. Zoals iedereen heb ik ook dromen en een daarvan was om aan de Franse universiteit van Armenië te studeren. Het is gelukt om de toelatingsexamens te doorstaan en ik studeer al in het 2e jaar van de afdeling management. Waarom ik juist voor die universiteit heb gekozen, is omdat ik daar naast mijn professionele kennis de mogelijkheid heb om Frans, Duits, Russisch en Engels te leren. Eigenlijk ben ik zelf ook verbaasd over mijn beslissing, want talen leren was vroeger best wel moeilijk voor mij. In het eerste jaar kreeg ik de taalvaardigheden onder de knie en ik ben erg gemotiveerd als ik begrijp dat ik dankzij mijn studie mijn familie in de toekomst kan helpen en een nuttig persoon kan worden voor mijn vaderland. Ga ik de uitdagingen aan en probeer om niet op te geven.

Mijn broers bemoedigen mij ook. Na de terugkomst van de dienst zijn ze allen gaan werken in de bouw, ze hadden niet de mogelijkheid om een ​​beroep te krijgen en een goede baan te hebben, daarom leggen ze ons uit dat je goed moet studeren en zeker een beroep moet krijgen. Zoals u begrijpt, staat het inkomen van mijn familie niet toe dat ik het studiegeld kan betalen, en helaas is mijn studie niet kosteloos. Het jaarlijkse studiegeld van mijn universiteit is veel geld voor mijn familie, dus hoop ik dat Mensenkinderen en haar donateurs mij kunnen helpen.

Narine Torosyan volgt een universitaire opleiding aan de faculteit voor management en is tweedejaars studente. Haar studie duurt in totaal 4 jaar. De kosten voor het volledige 2e studiejaar bedragen € 2.710,00. Het is gelukt om een deel van dit bedrag (het eerste semester) al bij elkaar te krijgen. Voor het restant bedrag wat nog € 1.355,00 is, zijn we dringend op zoek naar een sponsor. Het is eventueel mogelijk het bedrag in termijnen (5x 271,00) te voldoen.

Helpt u mee?