Moldavië is het armste land van Europa en toch groeit de kerk er. Al jaren gaan evangelisatieteams naar dorpen en steden in heel Moldavië. Honderden kinderen en jongeren horen zo ieder jaar het Goede Nieuws over Jezus Christus.

Een paar keer per jaar gaat een team met de Bus4Life erop uit en trekt dan door heel Moldavië met veel bekijks. Daarbij gebruiken ze veel praktische middelen om kinderen naar de programma’s te trekken en één daarvan is een springkussen.

Als het team onderweg in een dorp stopt, wordt het springkussen opgezet en kinderen en tieners vinden dat meestal prachtig. Daarbij organiseert OM in de zomermaanden ook allerlei dagactiviteiten waarbij het springkussen gebruikt kan worden.

De teams werken nauw samen met de plaatselijke kerken, die tijdens en na de evangelisatieactiviteiten contact leggen en onderhouden met de kinderen en hun ouders.

Springkussen zijn in Moldavië niet te verkrijgen, en de financiële middelen van de evangelisatieteams zijn te beperkt om hem zelf te importeren en aan te schaffen. Daarom is hulp hierbij noodzakelijk.

Er zijn twee nieuwe springkussens inclusief generators en geluidsspeakers nodig. Helpt u mee?

Voor € 3.237,– maakt u de aanschaf mogelijk van één springkussen inclusief generator, 2 geluidsspeakers, en importkosten.