Moldavië is het armste land van Europa en toch groeit de kerk er. Veel mensen, vooral op het platteland, ontvangen het Goede Nieuws over Gods Zoon met enthousiasme en ontdekken wat het is om een relatie met Hem te hebben.

Al jaren lang gaan in de zomermaanden evangelisatieteams in Moldavië erop uit om kinderen en jongeren in de afgelegen dorpen te vertellen over Jezus Christus.  Ieder jaar worden meer dan 1000 kinderen hiermee bereikt.

Daarbij worden vooral praktische middelen gebruikt; zoals springkussens en speelparachutes. Kinderen en jongeren vinden de spelletjes met de parachute altijd erg leuk, en er komt altijd als vanzelf veel jeugd op af.

De teams hadden verschillende parachutes, maar door intensief gebruik in de afgelopen jaren gingen ze kapot.  Ze zijn al een aantal keren gerepareerd, maar sommigen zijn nu echt aan vervanging toe.  Maar er is meer nodig.

Mensenkinderen wil de evangelisatieteams graag ondersteunen bij hun diaconale en missionaire taken. Voordat het nieuwe zomerseizoen start, willen we hen graag voorzien van de volgende (speel) materialen:

1 laptop

1 keyboard inclusief geluidsysteem

6 speelparachutes

24 handwerksets bestaande uit: ballonnen-vingerverf- handpoppen-klimtouwen-reistassen

24 voetballen en volleyballen

Voor € 3.778,— helpt u mee om dit belangrijke evangelisatie werk te kunnen voortzetten.