Raffi woont met zijn familie in de stad Tumanyan gelegen in de Armeense noordelijke provincie Lori. Tumanyan ligt 150 km van de hoofdstad Yerevan en de tot de Tumanyan gemeenschap behoren naast Tumanyan ook dorpen als Atan, Ahnidzor, Lorut, Shamut, Marts, Karinj, Atan Dsegh en Chkalov. Er wonen ongeveer 7000 mensen in de gemeenschap Tumanyan en 64% leeft onder sociaal onzekere omstandigheden. De bevolking houdt zich vooral bezig met landbouw en veeteelt. Velen van hen doen daarvoor een beroep op Mensenkinderen voor hulp.

Raffi is 3 jaar en de jongste in het gezin. Raffi brengt zijn dagen thuis door bij zijn moeder. Raffi is erg aan zijn broers gehecht. Hij kijkt naar zijn broers uit wanneer ze uit school komen om met hem te spelen. Raffi is erg levendig, hoewel hij de jongste in het gezin is doet hij alsof hij volwassen is. Hij probeert zijn moeder en broers altijd te helpen wanneer hij hen iets ziet doen, bijvoorbeeld bij hout voor de kachel.

Het gezin Kirakosyan bestaat uit vijf leden: de ouders en drie kinderen. Moeder Rima is 33 jaar en vader Yura is 42 jaar. Samen hebben ze drie zoons gekregen. Rima werkt niet, zij zorgt voor het huishouden en de kinderen. Haar man is een aantal maanden geleden naar het buitenland gegaan om te werken. Het gezin heeft al veel meegemaakt. In 2017 is hun dochter Ellen op 1-jarige leeftijd en 7 maanden door een ongeluk om het leven gekomen. De dood van hun dochter heeft de ouders diep geraakt. Na het ongeluk heeft Yura bloeddrukproblemen gekregen en de kans op een beroerte was erg groot. Hij gebruikt medicijnen in de hoop dat zijn gezondheid herstelt. Vervolgens is hun huis afgebrand door problemen met de bedrading. Ze werden dakloos. Het huis waarin ze nu wonen is niet van hun, het is een tijdelijk huis. Het is moeilijk om onder deze omstandigheden te zorgen voor drie minderjarige kinderen en in hun behoeften te voorzien. Het gezin Kirakosyan is een gezin dat nooit opgeeft en gelooft in hun gebeden dat alles ooit eens goed zal komen.

De oudste in het gezin is Daniel; hij is 12 jaar. Daniel wil graag architect worden. Hij is erg zorgzaam voor zijn familie en hij helpt zijn moeder zo veel mogelijk in de zorg voor zijn broers. Hij speelt met zijn broers en houdt ze bezig totdat zijn moeder klaar is  met het huishoudelijke werk. Na Daniel komt broer Emin; hij is 5 jaar.

Emin gaat naar de kleuterschool en hij is een erg levendig kind. Naast dat hij levendig is, is hij ook een beetje verlegen. Emin heeft veel vrienden, maar zijn allerbeste vriend is Allen. Wanneer de school uitgaat haast Emin zich naar huis om met zijn kleine broertje te spelen. De jongste in het gezin is Raffi; hij is 3 jaar. Het gezin is erg hecht en gelukkig zijn de kinderen alle drie gezond.

Het gezin Kirakosyan woont onder zeer slechte sociale omstandigheden. Het gezin ontvangt een uitkering van 34,500 AMD / € 77,-. Dit bedrag is te weinig om in de behoeften van het gezin te voorzien. Het is moeilijk om voldoende eten te kopen, te zorgen voor kleding, schoolspullen, huishoudelijke middelen en hygiënische artikelen. Het gezin kan elke vorm van steun gebruiken.

We zijn van plan om Raffi Kirakosyan op te nemen in he project childsponsoring. Als gevolg hiervan ontvangt hij maandelijkse voedingspakketten. Hij kan gratis naar de kinderarts, tandarts, psycholoog en logopedist gaan. Indien nodig krijgt hij schoolspullen, kleding en kan hij deelnemen aan zomercamping. Ook voor broer Emin gaan we op zoek naar een sponsor. Broer Daniel heeft een sponsorouder gevonden.