Nare woonde in het dorpje Ujan in de provincie Aragatsotn wat ongeveer 20 kilometer ligt vanaf de hoofdstad Yerevan. De vader van Nare heeft het gezin verlaten toen ze 4 jaar was. Hij was naar Rusland gegaan om werk te zoeken maar op een dag belde hij op en vertelde dat hij met een andere vrouw getrouwd was. Moeder Diana kwam toen met haar dochter Diana op straat te staan. Gelukkig hoorde een tante van Nare dit verhaal en bood hun aan om in haar lege huis te gaan wonen voor de tijd dat zij zelf in het buitenland verblijft in de stad Ashtarak in de provincie Aragatsotn.

Maar gelukkig was er in 2022 goed nieuws want toen heeft Diana een nieuwe man leerde kennen waarmee ze inmiddels getrouwd is. Ruslan is voor Nare net een echte vader. Hij doet er alles aan dat het goed gaat met Nare en Diana en dat ze nergens aan gebrek hebben. Nare noemt Ruslan met liefde en heimwee “vader” omdat ze al een lange tijd droomde om vader te hebben. Hoewel Ruslan gezondheidsklachten heeft, werkt hij al langer dan 10 jaar bij een autowasserij.

De moeder Diana (48) vertelde dat het gezin nu uit drie personen bestaat. Dochter Nare (10), haar man Ruslan (48) en zij zelf. Met veel blijdschap meldde ze dat ze eindelijk werk heeft gevonden. Ze werkt in een klein winkeltje als schoonmaakster. Ze verdient maandelijks 50,000 AMD/ 125 EUR. Ruslan werkt nog steeds in een autowasbedrijf. Hij verdient 85,000 AMD/ 212 EUR. Ze worden ook door de overheid gesteund en ontvangen maandelijks een sociale toelage  van 24,000 AMD/ 60 EUR. Diana vertelde dat ze rond zouden kunnen komen met het salaris en de sociale toelage als ze geen huur van 80,000 AMD/ 200 EUR hoefden te betalen. Ze wonen nog steeds in een huurhuis. Hun wens is om een eigen huis te hebben. Nare is al 10 jaar oud. Ze zit in de vijfde klas. Ze haalt hoge cijfers. Ze vindt alle vakken leuk. Nare vindt sporten en dansen heel leuk. Maar helaas kan ze er niet mee bezig houden want ze heeft last van haar gewrichten. Uit onderzoek is gebleken dat de gewrichtspijn veroorzaakt wordt door de steeds geïnfecteerde amandelen. De Artsen hebben geadviseerd om de amandelen operationeel te verwijderen. Diana heeft besloten om de operatie in de zomer te laten uitvoeren.

We zijn opzoek naar een nieuwe sponsor voor Nare Hovhannisyan omdat haar vorige sponsor wegens omstandigheden moet stoppen. Helpt u mee om de maandelijkse hulp met voedingspakketten te kunnen voortzetten. Zij kan dan ook gratis naar de kinderarts, tandarts, psycholoog en logopedist gaan. Indien nodig krijgt zij schoolspullen, kleding en kan zij deelnemen aan zomercamping.