De familie Shmavonyan woont in Yerevan. Yerevan is de hoofdstad van de Armeense Republiek, en met meer dan een miljoen inwoners is het ook de grootste stad van het land. Yerevan ligt in het 300 km2 grote dal van de Ararat, en is één van de oudste steden ter wereld (het werd gebouwd in 782 voor Christus). De stad is nu het economische, politieke, culturele en wetenschappelijke hart van Armenië, maar ondanks dat alles zijn er ook veel arme gezinnen te vinden. Velen van hen doen daarvoor een beroep op Mensenkinderen voor hulp.

Het gezin Shmavonyan bestaat uit 6 leden: moeder Marusya Shmavonyan 30 jaar, vader Hovhannes Shmavonyan 37 jaar en de kinderen: Esther 8 jaar, Davit 7 jaar, Eva 6 jaar en Abel 3 jaar. Moeder heeft geen werk. Van de staat ontvangt ze maandelijks een toelage van 55,000 AMD/ 136 EUR. Vader Hovhannes is 37 jaar. Zijn vorige werkplek is gesloten en hij is nu zonder een vaste baan. Ester, Davit en Eva zijn opgenomen in het kindsponsoring programma. Met hun toelage en met de maandelijkse hulp die ze dankzij het kindsponsoring programma ontvangen kunnen ze voor de kinderen zorgen.

Het gezin heeft het moeilijk en ze hebben het meest behoefte aan voedsel. Helaas moet de huidige sponsor van Davit stoppen daarom zijn we dringend op zoek naar een nieuwe sponsor voor hem.

Davit Shmavonyan is nu 7 jaar. Hij heeft een wat agressief karakter en gebruikt hiervoor medicijnen. Hij had een spraak achterstand en is een tijdje hiervoor bij de logopedist geweest, hierdoor is hij een jaar later naar school gegaan dan normaal gesproken.

Meld u nu aan om zijn nieuwe sponsor te worden.