Aram is 14 jaar en is op zoek naar een nieuwe sponsor nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Aram doet examen en in zijn vrije tijd schildert hij graag.
Meri, Jura en Aram

Aram, zijn zus Meri en zijn broer Yura groeien op in een klein dorpje Aghberk; gelegen in een noordoostelijke regio van Armenië. Het gezin Amiryan is een harmonieus gezin. Vader, moeder en de drie kinderen wonen onder bescheiden omstandigheden. Het maandelijkse voedselpakket is daarom erg belangrijk voor het gezin, aangezien het hun zorgen verminderd. 

Het gezin bestaat uit drie kinderen; Yura, Meri en Aram. Yura is 16 jaar en hij zit in de 10de klas. In zijn vrije tijd helpt hij zijn ouders en brengt hij graag tijd door met zijn  vrienden. Hij weet nog  niet wat hij in de toekomst wil gaan doen. Meri is 18 jaar en ze helpt ouderen in het dorp met verschillende vragen. Zij helpt ze met het bewerken van de tuin of houdt een gesprek met ze. Zij wordt nooit moe van werk en klaagt nooit. Ze helpt ook haar moeder met het huishouden. Ze maakt heerlijke gerechten en ze vindt het leuk om boeken te lezen en tijd met haar vrienden door te brengen. In de toekomst wil ze iets op medisch gebied doen.

Aram is 14 jaar en hij doet dit jaar examen en zijn favoriete vakken zijn Russisch, Engels en lichamelijke opvoeding. In zijn vrije tijd helpt hij zijn ouders, ziet hij zijn vrienden en speelt hij voetbal. Hij vindt het leuk om in de tuin te werken. Dit jaar heeft hij een pruimenboom en frambozenstruik geplant. Hij weet nog niet wat hij in de toekomst wilt doen. In zijn vrij tijd schildert gij ook graag.

Vader Nikolay is 40 jaar en hij is veehouder. Moeder Meri is 39 jaar en zij zorgt voor het huishouden en de kinderen.

Aram met zijn broer Jura en zijn moeder

We zijn van plan om Aram Amiryan in het project childsponsoring in te schrijven nadat zijn vorige sponsor is gestopt. Als gevolg hiervan ontvangt hij maandelijkse voedingspakketten. Hij kan gratis naar de kinderarts, tandarts, psycholoog en logopedist gaan. Indien nodig krijgt hij schoolspullen, kleding en kan hij deelnemen aan zomercamping. Broer Jura heeft ook een sponsorouder. Meri is ook opgenomen geweest in het sponsorprogramma maar omdat zij nu 18 jaar is stopt de kindsponsoring.