Angelina woont met haar familie in de gemeenschap Kaputan. Het dorp ligt in de provincie Kotayk, 25 km van de hoofdstad Yerevan. Er wonen ongeveer 1400 mensen in deze gemeenschap en ze houden zich voornamelijk bezig met vee en tuinbouw. Er zijn veel sociaal kwetsbare families hier. De familie Khachatryan is één van die kwetsbare families. Velen van hen doen daarvoor een beroep op Mensenkinderen voor hulp.

Angelina is 4 jaar oud en zij gaat naar de kleuterschool. Voor de kleuterschool moet je betalen, maar voor Angelina is het gratis omdat ze uit een kwetsbaar gezin komt en haar vader gehandicapt is. Angelina is een actief meisje, ze doet graag mee met de activiteiten op school, ze is nieuwsgierig, leert graag nieuwe dingen en houdt van dansen. Ze droomt ervan om danseres te worden. Angelina  heeft problemen met haar ogen. Hiervoor wordt ze gratis behandeld en ze draagt een bril. Momenteel is het glas van haar bril gebroken en wordt de bril gerepareerd. Ze kan de bril even niet dragen.

De vader van het gezin heet Sukias en hij is 39 jaar oud. Hij heeft in 2020 deelgenomen aan de  Artsakh-Azerbaijani oorlog. Tijdens de oorlog is hij gewond geraakt en heeft hij scherven in zijn hoofd gekregen. Dit is erg gevaarlijk, maar hij kan niet geopereerd worden. Dit heeft effect op zijn zicht en zenuwen. Hij is derdegraads gehandicapt, maar hij moet weer voor onderzoek omdat dit veranderd moet worden naar een tweedegraads handicap. Ze krijgen steun van de staat omdat hij heeft deelgenomen aan de oorlog, maar deze steun werd stopgezet. Moeder heet Hamaspyur en zij  is 35 jaar. Ze is huisvrouw en zorgt voor de kinderen. Opa Andranik is 63 jaar. Hij is nog niet met pensioen en hij heeft hartritmestoornissen. Hij kreeg hier behandeling voor, maar door het gebrek aan geld zijn deze behandelingen gestopt. Oma Gohar is 61 jaar en ook nog niet gepensioneerd. Zij is gezond. Het gezin krijgt maandelijks een uitkering van de staat van 34,000 AMD / 63,- Euro.

Angelina heeft een broer een en zus. Broer Erik is 14 jaar en hij zit in de negende klas. Hij doet het goed en weet nog niet wat hij in de toekomst zou willen doen. Hij houdt van machinebouw. Erik is gezond. Zus Gohar is 12 jaar en zij zit in de vijfde klas. Ook zij doet het goed en ze is geïnteresseerd in medicijnen. Ze ziet de gezondheidsproblemen van haar vader en ze zou graag arts willen worden. Gohar is gezond.

Het gezin leeft van de uitkering. Ze wonen in het huis van de vader van Sukias. Het huis is oud en hier en daar is het huis gerepareerd. Ze hebben geen verwarming en  met hun lage inkomen is het moeilijk om voor voldoende voedsel te zorgen, brandstof, kleding en andere benodigdheden.

We zijn van plan om Angelina Khachatryan in het project childsponsoring op te nemen. Als gevolg hiervan ontvangt zij maandelijkse voedingspakketten. Zij kan gratis naar de kinderarts, tandarts, psycholoog en logopedist gaan. Indien nodig krijgt zij schoolspullen, kleding en kan zij deelnemen aan zomercamping.