Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Anahit Melikjanyan

Anahit Melikjanyan is 11 jaar oud. Haar vader is weggegaan naar het buitenland en heeft nooit meer iets van zich laten horen. Haar moeder is hertrouwd en nu heeft ze een nieuwe vader en ook 2 zusjes en een broertje. Met een gemiddeld inkomen van 4 Euro per dag heeft het gezin het heel moeilijk om te overleven.

Lees meer over Anahit Melikjanyan

Lees meer

Eva Tadevosyan

Eva Tadevosyan is 3 jaar oud. Ze woont samen met haar oma, haar beide ouders en haar broertje en zusje in een kleine huurwoning in Yerevan. Haar vader heeft op jongere leeftijd zijn hand gebroken, en als gevolg daarvan kan hij nu geen fysiek werk doen. Hij heeft ook geen opleiding gedaan. Het gevolg is dat het gezin nauwelijks een inkomen heeft.

Lees meer over Eva Tadevosyan

Lees meer

Yurik Tadevosyan

Yurik Tadevosyan is 5 jaar oud. Hij woont samen met zijn oma, beide ouders en zijn twee zusjes in een kleine huurwoning in Yerevan. Zijn vader heeft op jongere leeftijd zijn hand gebroken, en als gevolg daarvan kan hij nu geen fysiek werk doen. Hij heeft ook geen opleiding gedaan. Het gevolg is dat het gezin nauwelijks een inkomen heeft.

Lees meer over Yurik Tadevosyan

Lees meer

Alla Tadevosyan

Alla Tadevosyan is 9 jaar oud. Ze woont samen met haar oma, haar beide ouders en haar jongere broertje en zusje in een kleine huurwoning in Yerevan. Haar vader heeft op jongere leeftijd zijn hand gebroken, en als gevolg daarvan kan hij nu geen fysiek werk doen. Hij heeft ook geen opleiding gedaan. Het gevolg is dat het gezin nauwelijks een inkomen heeft.

Lees meer over Alla Tadevosyan

Lees meer

Arameh Mkhitaryan

Arameh Mkhiyaryan is 7 jaar oud. Hij groeit op in een gezin dat bestaat uit 6 personen. Arameh is al drie keer geopereerd, een keer om een deel van zijn darmen te verwijderen en twee keer vanwege een hernia. Soms heeft hij nog buikpijn, mogelijk door de slechte omstandigheden in huis en het tekort aan voedsel in het gezin.

Lees meer over Arameh Mkhitaryan

Lees meer

David Nersisyan

David Nersisyan is 6 jaar oud. Zijn vader heeft het gezin verlaten. Samen met zijn moeder en zijn zusje woont hij nu bij zijn grootouders en een tante. Zijn oma werkt in een bakkerij en haar kleine salaris is het enige inkomen in dit gezin. Lees meer over David Nersisyan

Lees meer

Marie Ghazaryan

Marie Ghazaryan is 4 jaar oud. ze groeit op in een groot gezin dat bestaat uit 7 personen. Ze heeft al 2 zusjes en 1 broertje en binnenkort krijgt ze een nieuw zusje of broertje. Ook de grootmoeder van Marie woont bij het gezin in. Met maar een klein vast inkomen heeft dit gezin uw hulp nodig. Lees meer over Marie Ghazaryan

Lees meer