Veel kinderen in Oost-Europa en Armenië groeien op in armoede en hebben geen kansen voor de toekomst. Mensenkinderen biedt daarom de mogelijkheid om maandelijks een kind uit een arm gezin te ondersteunen.

Met een klein bedrag – slechts € 20 per maand – zorgt u ervoor dat een kind goede voeding, kleding en medische zorg ontvangt. Door de maandelijkse steun helpt u niet alleen ‘uw’ kind, maar ook de ouders die zich grote zorgen maken over hoe ze rond moeten komen. Met uw steun opent u de toekomst voor het kind.

Effectieve hulp

Lage overhead

Hulp aan de allerarmste kinderen

Goedkoop

Sargis Khurshudyan

Sargis Khurshudyan is 6 jaar oud. Zijn oma is ernstig ziek. Samen met zijn moeder wonen ze in bij Oma en zorgen ze voor haar. Zij vader heeft het gezin verlaten en daarom hebben ze nauwelijks een inkomen. Vaak kunnen ze hun rekeningen voor stroom en water niet betalen, en daarom zijn ze soms dagenlang daarvan afgesloten.

Lees meer over Sargis Khurshudyan

Lees meer

Veronika Hambaryan

Veronika Hambaryan is 6 jaar oud. Vlak naar haar geboorte werd ze ziek en kreeg de diagnose van een beenmergziekte met daarbij gehoorproblemen en epilepsie. Haar vader verliet het gezin en daarom woont Veronika nu alleen samen met haar moeder in een kleine huurwoning. Binnenkort mag ze hopelijk naar een schoof voor doofstomme kinderen.

Lees meer over Veronika Hambaryan

Lees meer

Mariam Sargsyan

Mariam Sargsyan is 7 jaar. Het huis waarin haar familie van 6 personen woont heeft maar twee kamers. Mariam heeft 2 oudere broers, waarvan de jongste maagklachten heeft en een schildklieraandoening. Hij krijgt speciale medicijnen en is onder controle van een specialist. Lees meer over Mariam Sargsyan

Lees meer

Narek Marukyan

Narek Marukyan is 6 jaar oud. Hij groeit op in een gezin van 7 personen. Dit jaar gaat hij voor het eerst naar school. Zijn moeder vindt hem er eigenlijk nog wat te klein voor. Het pensioengeld van beide grootouders gaat volledig op aan de benodigde medicijnen en hulpmiddelen voor Oma Salvard. Lees meer over Narek Marukyan

Lees meer

Yurik Tadevosyan

Yurik Tadevosyan is 5 jaar oud. Hij woont samen met zijn oma, beide ouders en zijn twee zusjes in een kleine huurwoning in Yerevan. Zijn vader heeft op jongere leeftijd zijn hand gebroken, en als gevolg daarvan kan hij nu geen fysiek werk doen. Hij heeft ook geen opleiding gedaan. Het gevolg is dat het gezin nauwelijks een inkomen heeft.

Lees meer over Yurik Tadevosyan

Lees meer